2777
2789
عنوان

شوهرای شمام تنهایی میرن سفر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 46 پست

بستگی ب اخلاق شوهرت داره شوهر من همممشش سرکاره دلم میخواد یکمم برا خودش وقت بزاره اما معتقده مرد بدون خانواده نباید جایی بره

اینکه شوهرت تورو با بقیه مقایسه میکنه کار درستی نیست و خیلی جوابای منطقی میشه در برابرش داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفر خوش گذرانی که نه خودش اصلا نمیره ماموریت خارج و ایران چرا رفته خودش که حداقل نشون میده که ناراحت ...

منم با ماموریت اصلا مشکلی ندارم ولی واقعا برام سخته با بچه باشم و اون بره با دوستاش

البته باهم هم خیلی میریم

خصوصا اینکه هر وقت میره خانواده ام میگن چرا رفته! بیشر اعصابم خورد میشه

شوهرم من بهش میگم برو هم نمیره باجناقش دیروز بهش زنگ زدبیا بریم نماشگاه گل گفت من میرم بیرون که خانمم روحیش عوض شه بعدم بچم الرژی میگیره گفت خب خانمت تو حوطه بمونه شوهرم اینقد بش برخورد گفت عداب وجدان کرفتم اون اینطوری گفت.کلا نه من بدون اون جایی میرم نه اون بدون من جایی میره

بستگی ب اخلاق شوهرت داره شوهر من همممشش سرکاره دلم میخواد یکمم برا خودش وقت بزاره اما معتقده مرد بدو ...

اون برا خودش وقت زیاد میذاره، کوه،دورهمی، سفر

البته خداییش برای منم همینه، هرجا بخوام در حد توانش میبرتم

دقیقا منم دیگه حوصله بحث ندارم ترجیح میدم نباشه

هیج وقت اعصابتون رو برای درست شدن شوهر نزارید از نبودش استفاده کن پیشرفت کن بهش محتاج نباش بزار بره توهم کار خودت رو بکن وقتی پیشرفت کنی مستقل باشی دیگه نیازی بهش نداری و اون موقع میبینه ک بود و نبودش برات اهمیت نداره و باید بترسه از روزی ک بزاری و بری

منم با ماموریت اصلا مشکلی ندارم ولی واقعا برام سخته با بچه باشم و اون بره با دوستاش البته باهم هم خ ...

آره بچه کوچیک داری که خیلی حق داری خدایی می‌خوام بدونم خودشون حاضره بچه رو نگه دارن زنشون بره مسافرت من تا بچم خیلی کوچیک بود شوهرم ماموریت کاری هم نمی‌رفت نهایت گاهی با یکی دو تا دوستاش یه رستوران می‌رفت 

متاسفانه هیچ کدوم پایه نیستن واگر ن دوست داشتم برم

به نظر من کار درستی نیست شوهرت تنها بره سفر حالا یکبار یا۲ بار. نه که هرسال .من که دوست ندارم 

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
آره بچه کوچیک داری که خیلی حق داری خدایی می‌خوام بدونم خودشون حاضره بچه رو نگه دارن زنشون بره مسافرت ...

مامانم نزدیکم نیست، همش میگه چرا انقدر دیر به دیر میری خونشون برو که جفتمون انرژی بگیریم😐

الان بچم کوچیکه یکم بزرگ تر بشه، باهاش میفرستمش

مامانم نزدیکم نیست، همش میگه چرا انقدر دیر به دیر میری خونشون برو که جفتمون انرژی بگیریم😐 الان بچم ...

اینو شوهر منم زیاد میگه برو خونه مادرت یکم استراحت کنی ترجیحش اینه ما بریم از خونه ایشون بگیرن بخوابن