2777
2789

امرروز تولدم بود از صبح منتظربودم پیام بده بهم میدونین شاید دیوونه شدم شایدم میخوام تو همون دنیایی باشم که فک کنم بابام رو دارم ۲۴سالمه تا۵سالگی فیلم تولدم رو ندارم ولی بعد از اون هرسالشو یادمه کادوهایی که بابام برام می‌گرفت یا اون کیکی گه با هزارتا شوروشوق قائمش میکرد تا متو سوپرایز کنه همش و همش از صبح جلوی چشمم رژه میرن پیام تبریک سال گذشته هنوزم توگوشیمه شابد از صب ده هزار بار اون پیام رو خوندم ولی ذره ای از درمو کم نکرده بابام ۹ماهه آسمونی شده میتونم بگم فقط نفس میکشم وگرنه روحمم همون ۹ماه پیش با بابام پرکشید ورفت 

مامانم و همسرم کلی زحمت کشیدن تا امشب حالم خوب باشه ولی نشد به یه تشکر خشک و خالی بسنده کردم و تمام 

حتی موقع عکس انداختن اول از همه عکس بابام رو بغل کردم همیشه شب تولدم براش آذری میرقصیدم 

من بااینهمه خاطره کنمممممم خدااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با گریه هات گریه کردم دختر قوی💔

تولدت هزاران بار مبارک...

کسی تولد مرا به خاطر میاورد...

برای خاک قلب من گل و شکوفه می آورد...

اما چطور...؟خودت بگو...

ایا بدون تو تولدم مبارک است..؟💔💔

خدا پدرتونو رحمت کنه براشون فاتحه خوندم

از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🧘‍♀️🕊

عزیز دلم❤

روح پدر بزرگوارت شاد باشه و در آرامش

چه میشه کرد؟

جلوی تقدیر ناتوانیم

تولدت مبارک عزیزم🌹🍃

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

خدا اگه میخواد زود مامان بالای ادمو ببره اونارو نده اصلا به آدم یا تو کودکی از دست بدی یا وقتی که هفتاد هشتاد سال ب بالا سن داشتن 

قدر مامانتو بدون خداروشکر کن که داریش مامان داشتن نعمت بزرگیه