امرروز تولدم بود از صبح منتظربودم پیام بده بهم میدونین شاید دیوونه شدم شایدم میخوام تو همون دنیایی باشم که فک کنم بابام رو دارم ۲۴سالمه تا۵سالگی فیلم تولدم رو ندارم ولی بعد از اون هرسالشو یادمه کادوهایی که بابام برام میگرفت یا اون کیکی گه با هزارتا شوروشوق قائمش میکرد تا متو سوپرایز کنه همش و همش از صبح جلوی چشمم رژه میرن پیام تبریک سال گذشته هنوزم توگوشیمه شابد از صب ده هزار بار اون پیام رو خوندم ولی ذره ای از درمو کم نکرده بابام ۹ماهه آسمونی شده میتونم بگم فقط نفس میکشم وگرنه روحمم همون ۹ماه پیش با بابام پرکشید ورفت
مامانم و همسرم کلی زحمت کشیدن تا امشب حالم خوب باشه ولی نشد به یه تشکر خشک و خالی بسنده کردم و تمام
حتی موقع عکس انداختن اول از همه عکس بابام رو بغل کردم همیشه شب تولدم براش آذری میرقصیدم
من بااینهمه خاطره کنمممممم خدااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭