2777
2789
عنوان

کیا مث منن؟ 😁😂

100 بازدید | 20 پست

نه ناخن کاشتم نه ژل نه موهام رنگ کردم نه بینی عمل کزدم و.. 

کیا مث منن بیان اعلام کنید حس تنهایی نکنم

من خودم با خودم حال میکنم و خودمو دوست دارم و نیازی نمیبینم برم کاری بکنم 

این تاپیک برای این نیست بگم اونایی که این کار میکنن اشتباه میکنن بلاخره بدن خودشونه اختیارش دست خودشونه به من چه ولی انققققد زیاذ شده من حس تنهایی میکنم

من از اون دخترام که برق لب میزنن و یه ضد افتاد میرن بیرون همینقد ساده ام

ومنم مثل تو

نچراله نچرال 😎

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها نیسی،امامن موهام لایت دارم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

من بینیمو عمل کردم به غلط کردن افتادم خیلی بدشانسم بخوامم تغییر مثبت نمیکنم

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

من ن ژلیش میزارم ن ناخن ن رنگ مو ن عمل و ازین چرتو پرتا 

البت فک کنم ب سنم ربط داشته باشه ۱۴ سالمه😂

ولی خب ازین کارا اصلا خوشم نمیاد 

بیرونم میرم خیییلیییی کم 

اگ جوش بزنم ی بی بی کرم میزنم ب صورتم ک جوشام ملوم نشه 

همون تینت یا رژم نمیزنم

تنها نیستی😂

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻
من ن ژلیش میزارم ن ناخن ن رنگ مو ن عمل و ازین چرتو پرتا  البت فک کنم ب سنم ربط داشته باشه ۱۴ س ...

مثل دختر منی میگم بیا بریم سبیلاتو برداریم میگه نه بذار بلند بشن تابشو بدم دور انگشتم😂

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
چقققد تو منییی😍😍😍🫂

خوبه دیگههههه🥺🥺😍😍

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻

حالا من با ناخونای بلند اصلا حال نمیکنم بدم میاد

ناخنام همییشههه کوتاهه

از ته کوتاه میکنم

بلند میشه چندشم میشه 

لاکم نمیزنم

اگ بزنم فقققطط مشکی

اونم میگم اگه بزنم

ک نمیزنم😔😂