2777
2789
عنوان

کیسه آب.... یه لحظه بیاین لطفا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا ایطوریه بعد میزنه ب لباس زیرم یکم سفید میشه وگرنه رو دست فقط خیسه و بدون بو و رنگ

ببخشید آن قدر سوال میکنم استرس گرفتم از دیروز 

همون موقع ک خیسه میزنه ب لباس زیرت سفیده رنگش یا مثه آبه بعد ک خشک میشه سفید میشه؟

ببخشید آن قدر سوال میکنم استرس گرفتم از دیروز  همون موقع ک خیسه میزنه ب لباس زیرت سفیده رنگش ی ...

خشک ک میشه سفید میشه نه اشکال نداره منم خودم ۱هفته بود همش استرس نشتی داشتم تا امروز ک رفتم‌دکتر یعنی ایقد سرچ‌کردم گوگل بدبخت شد😃

خشک ک میشه سفید میشه نه اشکال نداره منم خودم ۱هفته بود همش استرس نشتی داشتم تا امروز ک رفتم‌دکتر یعن ...

وای باورت نمیشه ک من یه هفتس سر این داستانای زایمان زودرس پیر شدم

ممنون ک جوابمو میدی 🥲😘

چند هفته ایی شما 

بعد همون موقع ک میزنه ب لباس زیرت فقط خیسه رنگ نداره؟

وای باورت نمیشه ک من یه هفتس سر این داستانای زایمان زودرس پیر شدم ممنون ک جوابمو میدی 🥲😘 چند هفت ...

من الان ۲۴هفتم.اره وقتی میزنه ب لباس زیرم رنگ نداره خیسه بعد ک خشک میشه سفید میشه دستم ک میزنم رو دستم کاملا بیرنگه

من الان ۲۴هفتم.اره وقتی میزنه ب لباس زیرم رنگ نداره خیسه بعد ک خشک میشه سفید میشه دستم ک میزنم رو دس ...

وای دقیقا مثه از منه 

من امروز دیگ کم مونده بود سکته کنم😭😭😭

خدا خیرت بده نگرانیمو کم کردی😘😘