2777
2789
تو از کجا میدونی من تلاش نمیکنم 😂 واقعا حس ششمیا

حسم میگه بیخیالی 😅

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بعد ازدواجم اخلاق دور واطرافم باهام بد شد منو زیاد تحویل نمیگیرن؟

مشکل ازتو نیس از بقین قدرتو ونمیدونن سعی کن شوهرتو با زبون وسیاست پیش خودت همیشه نگه داری بقیه هم مهم نباشن برات خیلی دوست داری همه بهت توجه کنم نمیدونم حس میکنم کمبود محبت داری

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

@khodashokret  

سلام گلم میشه بیاییی ب سوالم جواب بدی 

امروز با یه اقایییی بیرون بودم بعدش دیکه تصمیم گرفتم باهاش حرف نزنم و اینا الان برام دردسر نمیشه این اقا؟؟؟؟ یکمی ترسیدم 

میشه بهت درخواست بدم؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
مشکل ازتو نیس از بقین قدرتو ونمیدونن سعی کن شوهرتو با زبون وسیاست پیش خودت همیشه نگه داری بقیه هم مه ...

کمبود محبت نیست ...اخه من همه رو دوست دارم ولی برخورد سردشون اذیتم میکنه...بیشتر همکلاسیای قدیمی و همسایه هان که جوری باهم برخورد میکنن

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾
اره، ولی تو حس ششم نیستی فک کنم ایسگا گرفتی😄

اول گفتم حس ششم نیستم اما همییشه حسام قوی ودرسته ادعایی ندارم

کمبود محبت نیست ...اخه من همه رو دوست دارم ولی برخورد سردشون اذیتم میکنه...بیشتر همکلاسیای قدیمی و ه ...

از حانوادا خودت وشوهرت دوست داری بهت توجه بشه 

خوب چرا همسایه ها باهات بدن از نظر خودت چی تغییر کرده؟

پس راجب مسخصات شوهر ایندم بگو😬

اینکاره توی رمالی هم قفله🤣🤣🤣🤣🤣سنش بین ۳۲ تا ۳۵ برووو حالش وببر 

از حانوادا خودت وشوهرت دوست داری بهت توجه بشه  خوب چرا همسایه ها باهات بدن از نظر خودت چ ...

دقیقااا .اره خانوادم ودخانواده شوهرم نسبت به منوشوهرم کم لطفن خیلی..چیزی تغییرنکرد فقط ازدواج کردم. یه دونه خاهرشوهردارم منم یه دونه عروسم اصلا منو تحویل نمیگیره ازمن فرار میکنه با اینکه من باهاش گرمم

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾
اها خرپول هست؟ همشهری؟ 

خررپول که نه نیس اره شاید همشهری خودت باشه سنت فک کنم بین ۲۴ تا ۲۶ باشه شاید اون چیزی که انتظارش وداری دیگه سراغت نیاد .نمیدونم شاید شاید

دقیقااا .اره خانوادم ودخانواده شوهرم نسبت به منوشوهرم کم لطفن خیلی..چیزی تغییرنکرد فقط ازدواج کردم. ...

دیگه سمتش نرووو بزار اون بیاد سمتت بی محلی نکن اما دست نیافتنی باشی بیشتر دوستت دارن

2790
2778
2791
2779
2792