2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 19 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پیشونیم و دماغم بیشتر کل صورتم نه چرب نیست

پوستت مختلطه. روبالشتی و ملافتو هر هفته بشور. گوشیتو هر روز تمیز کن. موهاتو روی صورتت نریز. چای سبز یا رازیانه بخور. هر کرم یا روغن یا شوینده ای رو به صورتت نزن. اصلا دستکاری نکن جوشاتو. برای پوستت شیر پاک کن فاربن، ژل شستشوی صورت کامان مخصوص پوست چرب و مختلط یا فوم درمالیفت مدل سبولیفت حاوی سالیسیلیک اسید ، کرم لایه بردار سریتا(هفته ای دوبار)، تونر ویتالیر، ماسک صورت بیوآکوا یا آردن سبوما، سرم سالیسیلیک اسید برای نواحی چرب صورت(هفته ای دوبار بدون استفاده همزمان با نیاسینامید) /سرم نیاسینامید برای نواحی جوش دار(هفته ای دوبار) /سرم هیالورونیک اسید برای کل صورت(روزانه) ، کرم دور چشم درمالیفت یا سیمپل، کرم آبرسان برند نوآکنه، کرم مرطوب‌کننده برند ویتالیر مدل فلوئیدی مخصوص پوست چرب، کرم ضدآفتاب مای فلوئیدی spf50. یادت باشه که حتما به صورت منظم صبح و شب با ترتیبی که نوشتم استفاده کنی. در صورت استفاده منظم جواب میگیری