2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل من حل میشه؟ بچه بعدیم چیه و کی به زندگی من اضافه میشه؟

اره حل میشه تاپیک حاجت رواییمو بخون ان‌شاءالله حاجتت روا میشه عزیزم فکر میکنم این بچه اولت پسر اگه پسر هست بچه بعدی دختر ۳ وعده دیگه 

من چی بهم میرسیم؟ازدواجمون خوبه با کسی که عاشقشم؟

الان دوره سختی رو داری تحمل میکنی حس میکنم اره تلاش کن بگو یا فتاح سوره فتح و نصر بخون تاپیک حاجت رواییمو بخون توکلوکن ب خدا ان‌شاءالله میرسی خوشبخت و عاقبت بخیر میشی عزیزم 

الان دوره سختی رو داری تحمل میکنی حس میکنم اره تلاش کن بگو یا فتاح سوره فتح و نصر بخون تاپیک حاجت رو ...

چرا منو نگفتی لطفااا

نتیجه نهایی کارمحمدحسین چی میشه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
فکرش مشغول کلا ی مدت رها کن 

کی ازدواج میکنم مشخصاتش چیه 

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»

[QUOTE=318019931]تا ۵ وعده دیگه بزودی تا اخر سال باردار میشی دوره درمانتو ادامه بده اگه تونستی برو پیش پرفسور سید ریح ...[/QUOTE]

کراشم چه حسی بهم داره ؟ بهم فک میکنه یا نه ؟ شغلش چیه ؟ میتونیم باهم باشیم کسی تو زندگیش نیست ؟

ممنونم ❤❤

عزیزم حس شوهرم بهم چیه ؟ زندگی خوبی خواهم داشت؟  کی خونه دار میشم

شویرایش دوست داره اما خب گاهی اوقات بخاطر فشاری ک روشنه نا امید میشه اما بازم دوست داره   دوست داره خوشحالت کنه اره عزیزم ان‌شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر و خوشبخت میشی و حاجتت روا میشه گلم برای خرید خونه آیه ۲۹ سوره مؤمنون رو روزی ۷ مرتبه ب مدت ۴۰ روز بخون تاپیک حاجت رواییمو بخون عزیزم