2777
2789
عنوان

شوهر بدقلق

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 27 پست
ببره اشکال نداره  با زبون خوش باز خودت رو بهش نزدیک کن تا همه چیز برای تو باشه  اگه بخوا ...

الان اگه پول و داده باشه مادرش براش نگه داره خب مادرشم خوشش میاد میگه آفرین بیار خودم برات نگه میدارم دست من باشه بهتر تا زنت

خسته ترینم
ببره اشکال نداره  با زبون خوش باز خودت رو بهش نزدیک کن تا همه چیز برای تو باشه  اگه بخوا ...

الان از مادرش و خواهرش حرصم گرفته الان پیش خودشون میگن چه خوب شد افسار زندگیش و داد دست ما زنش و بی ارزش کرد آخه اینا به پسراشون یاد میدن میگن به نتم زنتون نکنید و پولاتون و به زنتون نشون ندید

خسته ترینم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم دارم سکته میکنم بگو چی کار کنم فک کنم خریده داده به مادرش یا خواهرش 

عزیزم ازش باروی خوش بپرس پول چیشد طلاخریدی یانه 

اگه نخریده بود بگو بیا باهم بریم بخریم اگه هم خرید بود دست مامانش بود یکی دوهفته صبر کن بعد به بهونه اینکه دوست داری ببینیش یا میخوای مهمونی بری بگو بیارش بعد ببر وقتی اورد دیگه بهونه پیدا کن نبره

الان اگه پول و داده باشه مادرش براش نگه داره خب مادرشم خوشش میاد میگه آفرین بیار خودم برات نگه میدار ...

ببین اینقدر محیط خونه رو متشنج کردی که اعتماد بهت نداره باید کاری کنی بهت اعتماد کنه ...

من الان شوهرم کلی پول بهم میده چون خودم بهش میگم به مادرت کمک کن مادرت رو بفرست کربلا و ...

الان شوهرم خیلی راضی هست چون میفهمه من دشمن خانواده اش نیستم و محبتش دوبرابر شده 

مطمئنا سنت کمه که بخاطر پول بحث میکنید 

من ۳۶ سالمه کمی پخته تر فکر میکنم میدونم شاید مادرش ۲۰ سال دیگه زنده باشه من بیشتربا محبت به مادرش اون رو مدیون خودم میکنم

❤❤❤
الان از مادرش و خواهرش حرصم گرفته الان پیش خودشون میگن چه خوب شد افسار زندگیش و داد دست ما زنش و بی ...

نترس اونها نمی تووننصاحب قلب پسرشون بشن الان اون عاشق تو هست اما به کارها و ادا هایی که درمیاری بیشتر سمت اونها جذب میشه

❤❤❤
ببین اینقدر محیط خونه رو متشنج کردی که اعتماد بهت نداره باید کاری کنی بهت اعتماد کنه ... من الان شو ...

برعکس من اون فک میکنه من دشمن مادرشم-البته تقصیر خودم هردفعه خواسته برای مادرش چیزی بخر من گفتم نخر آخه وضع مادرش خوبه

خسته ترینم
نترس اونها نمی تووننصاحب قلب پسرشون بشن الان اون عاشق تو هست اما به کارها و ادا هایی که درمیاری بیشت ...

اره دقیقا جذب اوناس بلد نیستم خب چی کار کنم هردفعه گند میزنم به همه چیز تا اسم مادرش میاد عصبی میشم آخه مادرش پرو یهو زنگ میزنه به شوهرم میگه مهمون داریم ۲۰ تا کباب بگیر بعد پولش نمیده خب من حرص میخورم

خسته ترینم
اره دقیقا جذب اوناس بلد نیستم خب چی کار کنم هردفعه گند میزنم به همه چیز تا اسم مادرش میاد عصبی میشم ...

شوهرت چهار بار ببینه مادرش اینجوریه دیگه سمتش نمیره 

نگذار که تو ادم بده بشی بزار هر چی میخواد خرج کنه اما تو هم بهش بگو فلان چیز رو بخریم واسه مادرت و ...

بزار فکر کنه یک خانواده خوب هستید تو هم حرص نخور از محبت خار ها گل میشود 

من با محبت های زیادم الان مادرش از بقیه یه چیزی میگیره میاره برای من خخخخ

بس که دوستم داره

❤❤❤
شوهرت چهار بار ببینه مادرش اینجوریه دیگه سمتش نمیره  نگذار که تو ادم بده بشی بزار هر چی میخواد ...

خراب کردم از اولش الانم نمیدونم این جوری درست میشه یا نه-اره از این به بعد میگم این و برای مادرت بخر

خسته ترینم