2777
2789
عنوان

مادرشوهرای‌ شما هم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 21 پست

پدرشوهر و مادرشوهر و خواهر شوهر منم مودی هستن

بعضی روزا انقــــــــــــــــــــــدر خوبن بیا وببین بعضی روزا ارث باباشون رو ازم طلبکارن

مثلا خواهر شوهرم چند ماه قبل اولین بار چشم روشنی اومده خونم دیگه ازون موقع نه زنگ زده نه اومده و رفته هیچ اتفاقی هم بینمون نیفتاده اومدن نشستن گفتیم خندیدیم فرداش من زنگ زدم تشکر هم کردم از هدیه ای که اورده بود ولی 5 ماهه قهره 

اویل همسرمم اینطور بود دوران عقد خون به جیگر شدم گاهب هر روز باهم بیرون بودیم گاهی میرفت تو لاک خودش خداروشکر از وقتی عروسی کردیم استیبل شده شرایطش

دیوونه شدم تو این خانواده

میرم روان درمانی جلسه قبلی می گفت بیشتر مراجعین من از جمله شما آدم سالمی هستید از دست کسانی میاید تراپیست که خودشون نیاز به تراپی دارن و رنجدیده هستن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

از نظر من روشتون اشتباهه.جواب ندی فک میکنن میترسی یا بلد نیستی بعد ها ب حرفم میرسی

اخه یبار بدجور ریدم بهش گفتم طلاق میخوام ولی دلم واسه شوهرم سوخت خیلی اخلاقش فرق داره با مادرش مادرشم‌ هرچی گفت بدتر جوابشو دادم ازاونموقه یکم بهتر شده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرشوهر و مادرشوهر و خواهر شوهر منم مودی هستن بعضی روزا انقــــــــــــــــــــــدر خوبن بیا وبین ب ...

من از اینجور آدما متنفرم . من مادرشوهرم و خواهرشوهرم خیییلی خیلی مودی هستن . باهاشون میگی میخندی یهو میبینی فرداش باهات قهرن 

😔😔بنظرت چیکارشون کنیم ؟ خخخ

راستش همیشه ذهنم درگیره منم یمی دوبار جواب دادم و جنگیدم‌ دیدم بیشتر روح و روان خودم بهم‌میربزه فقط خدارشکر باهاشون تو یه ساختمون نیستم تو‌یکاری کن جدا شین خیلی بهتر میشه

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
2790
2778
2791
2779
2792