2777
2789
عنوان

کادو

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 24 پست
مگه برا ختنه کردنم دیگه کادو میدن؟  این رسما منسوخ شده ک  مگر اینکه جشن گرفته باشن بخوای ...

همون‌

اونم خواهرزاده ی خودم‌ نه

خواهرزاده ی مادرم

جشن اینا هم‌درکار نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون‌ اونم خواهرزاده ی خودم‌ نه خواهرزاده ی مادرم جشن اینا هم‌درکار نبود 

اصلا اصلا نیازی نبوده و نیست 

این کارا واس قدیم بود ک جشن و بند و بساط بود 

دیگه باید این چیزا جمع بشه اکثر جاها هم شده 

متاهل باشم باید بدم😕یک درصد اگر شاغل نبودم باید از شوهرم پونصد تومن‌میگرفتم که چون پسرخالم ختنه شده ...

متاهلم باشی هیچ اجباری نیست  ولی خب بستگی به جو خانوادگیتون داره دیگه شاید از اولش دادی حالا اگه ندی ناراحت میشن  🙂

اصلا اصلا نیازی نبوده و نیست  این کارا واس قدیم بود ک جشن و بند و بساط بود  دیگه باید ای ...

منم موافقم

ندم‌فکر‌میکنه خسیسم 🤷🏻‍♀️الانم میگه البته ،که تو خیلی خسیسی

ولی واقعا پولی که اینقدر باز زحمت بدست میارمو زورم‌میاد اینجوری خرج کنم

متاهلم باشی هیچ اجباری نیست  ولی خب بستگی به جو خانوادگیتون داره دیگه شاید از اولش دادی حالا اگ ...

اره از اول هرچی مامانم گفت گفتم چشم 

الان نه بگم هزار و یک برچسب بهم میزنه 

منم موافقم ندم‌فکر‌میکنه خسیسم 🤷🏻‍♀️الانم میگه البته ،که تو خیلی خسیسی ولی واقعا پولی که اینقدر ...

واقعا انقدر شرایط اقتصادی بد شده 

اگه ب هر مناسبتی ادم بخواد انقدر هزینه کنه دیگه هیچی نمیمونه 

مخصوصا خانواده های پر جمعیت 

نه هیچکدوم

خب توقع بیجا بوده

اگر ولیمه میدادن و دعوت میکردن بله کادو میبردی

شما بچه نداری؟

مامانم میگه این کادوها قرض ان یبار تو کادو میدی یبار برات میارن،به اصطلاح تیکه هیچکس به دل کسی نمیمونه

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.