2777
2789
یک ماهیه که قرص تیرویید نایاب شده،ریزش منم شدید شده،اگ پیدا نشه فک کنم کجل بشم،ولی قبلا یدونه،دوتا

چی میخوری مگه؟ یعنی الان قطع کردی؟ لووتیروکسین که هست معمولا...چند روز پیش شوهرم برا من خارجیشو آورده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میخوری مگه؟ یعنی الان قطع کردی؟ لووتیروکسین که هست معمولا...چند روز پیش شوهرم برا من خارجیشو آورد ...

نه متی مازول میخورم،پرکاری دارم،دوماهه تو کل کشور نیست چون تولید نشده،روزی۲تا میخورم،۶۰تا جور کردم از بازار ازاد ولی این ماه همونم نبود،نمونه خارجیم نداره

نه متی مازول میخورم،پرکاری دارم،دوماهه تو کل کشور نیست چون تولید نشده،روزی۲تا میخورم،۶۰تا جور کردم ا ...

وای چه بد من قبل لووتیروکسین متی مازول میخوردم چند بسته داشتم فک کنم دور انداختم🤦‍♀️

وای چه بد من قبل لووتیروکسین متی مازول میخوردم چند بسته داشتم فک کنم دور انداختم🤦‍♀️

کاش داشتی بهم میدادی،ورقی۵۰۰تومن بود تا دوماه پیش،۶۰تاش پنج هزار تومن میخریدم،بعد نایاب که شد،ورقی۱۲۰هزار تومن گرفتم

کاش داشتی بهم میدادی،ورقی۵۰۰تومن بود تا دوماه میش،۶۰تاش پنج هزار تومن میخریدم،بعد نایاب که شد،ورقی۱۲ ...

یا خدا... چون قطع کردم کشو رو مرتب کردم فک کنم دور انداخته باشم الان خونه نیستم درخواست میدم بهت رفتم بگردم ببینم دارم

کم نمیشه به چشمت نمیاد فک میکنی کم شده

چرا واقعا تاثیر داشته

چون قبلنا شونه میزدم دسته دسته میریخت ولی از وقتی کوتاه کردم هم خوب شونه میشن هم نمیریزه دیگه 

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘