2777
2789
عنوان

ازدواج با دختری که همه میگن خوشگله.!

| مشاهده متن کامل بحث + 53669 بازدید | 1148 پست
برای ازدواج چیزای خییییییییلللی مهم تر از قیافه وجود داره  و صرف پرسیدن همین سوالتون یعنی شما ...

باید طرف به دلت بشینه یا ن شما از کسی ک خوشت نمیاد باهاش ازدواج میکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چهرش چطوریه که به دلت نمیشینه،منو یادت اومد گفتم الان    این شکلی نکنی خودتو

میگم ک همه ازش تعریف میکنن مثلا میگن خوشگله صورت نازی داره و‌..ولی من دو دلم با این حرکتت یادم اومد🙄

[QUOTE=317981838]میگم ک همه ازش تعریف میکنن مثلا میگن خوشگله صورت نازی داره و‌..ولی من دو دلم با این حرکتت یادم اوم...[/QUOT

برو دیگه توام ناز نکن، وقتی میگن خوبه خوبه، چشات چرا اینطوری شد

آقایون تو تاپیکام نظر ندن وریپلای نکنن ،درخواست هم قبول نمیکنم

برحسب تجربه میگم اگه قصدتون واقعا ازدواجه 

به دل نشستن از دونظر هست یکی ظاهر و یکی اخلاق 

اگه با دختر دایی‌ تون رفت و آمد داشتین و سبک برخوردش اخلاقش کاراش به دلتون ننشسته قضیه رو کلا فراموش کنید چون ازدواج اینجوری نیست ک بگین" اع بقیه مقه اینکه خیلی تعریف میکنن پس گزینه ی خوبیه نباید از دستش بدم"

ولی اگه کلا باهاش رفت و آمد نداشتین رابطه رو با خانوادشون و خودش بیشتر کنید اگه اخلاقش ب دلتون نشست اصن ظاهر دیگه براتون اولویت پیرا نمیکنه