2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیاش اره بعضیاشم نه  در مورد این سوال نمیدونم اصلا

با تقریب همین میشه 

میشه گزینه ها رو بگی 

آبجی قشنگم رها جونم ( @دختر_وفادار) عااااااشقتم خوشحالم که خدا تو رو بهم داد.💜😘❤️                     یه دونه ای برام عشق....😎

خیلی ممنون 

فرمول واریانس مگه این نیست برای زمانی ک تعداد داده ها محدود ومیانگین   اعشاری ب دست بیاد :سیگمای مجذور انحراف از میانگین تقسیم بر تعداد ؟

یعنی این فرمول شما ،برای همیشه و زمانی ک اعداد در جدول طبقه بندی باشن یا اینکه در جدول نباشن هم جواب میده؟

چون تو کتاب امار توصیفی‌ گفته اگر میانگین اون داده ها اعشاری نباشه باید از فرمول سیگمای مجذور انحراف از میانگین تقسیم برتعداد داده ها برین 

وزمانی هم ک میانگین داده ها اعشار بدست اومد باید از فرمول سیگمای ایکس ب توان ۲ تقسیم بر تعداد داده هامنهای سیگمای میانگین ب توان ۲ بریم 

یعنی در کل سوالم اینه که با فرمولی ک اینجا شما تو برگه نوشتین برای کلا اینا ک من نوشتم جواب میده ؟؟

جواب رو گذاشتم گلم

خیلی ممنون ف

رمول واریانس مگه این نیست برای زمانی ک تعداد داده ها محدود ومیانگین   اعشاری ب دست بیاد :سیگمای مجذور انحراف از میانگین تقسیم بر تعداد ؟

یعنی این فرمول شما ،برای همیشه و زمانی ک اعداد در جدول طبقه بندی باشن یا اینکه در جدول نباشن هم جواب میده؟

چون تو کتاب امار توصیفی‌ گفته اگر میانگین اون داده ها اعشاری نباشه باید از فرمول سیگمای مجذور انحراف از میانگین تقسیم برتعداد داده ها برین 

وزمانی هم ک میانگین داده ها اعشار بدست اومد باید از فرمول سیگمای ایکس ب توان ۲ تقسیم بر تعداد داده هامنهای سیگمای میانگین ب توان ۲ بریم 

یعنی در کل سوالم اینه که با فرمولی ک اینجا شما تو برگه نوشتین برای کلا اینا ک من نوشتم جواب میده ؟

خیلی ممنون  فرمول واریانس مگه این نیست برای زمانی ک تعداد داده ها محدود ومیانگین   اعشاری ...

خواهر گلم 

کلا همین یه فرمول رو از واریانس من می‌دونم 

رشته خودمم تجربی بود 

و کلا هم تو مدرسه و آزمون ها آمار  و ریاضیم خوب بود 

بله من خودم همه سوالات مربوط به واریانس رو با همین فرمول میرم 

شما هم یه چندتا سوال رو با همین روش برید اگه جواب داد همین رو استفاده کنید 

والله واسه کنکور همین یه روش تو کتابهامون بود

آبجی قشنگم رها جونم ( @دختر_وفادار) عااااااشقتم خوشحالم که خدا تو رو بهم داد.💜😘❤️                     یه دونه ای برام عشق....😎