2777
2789
عنوان

بگید حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 27 پست
بنظرت ابراز کنم ناراحتیمو؟يا  کشش ندم

حالا یکم آروم صحبت کن بگو دوست دارم همسرم باشه اگه قبول نکردن جمعه دوتایی تولد بگیرین رمانتیک ترم هست

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
مقام همسرتون رو شما تو خانواده بالا میبرید همونطور که انتظار دارید همسرتون در مقابل خانوادش باهاتون ...

چکار کنم؟شرکت نکنم؟یا صحبت کنم اون روز نگیرن مراسمو؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوخ اینجوری خیلی جواب تندیه نمیخوام خیلی دلگیری پیش بیاد

نمیدونم ولی کلا اولش سفت وایسی پشت شوهرت. دیگه هیچوقت کسی ارزش شوهرت و پایین نمیاره. اینجوری همش داره بی ارزش میشه 

حالا یکم آروم صحبت کن بگو دوست دارم همسرم باشه اگه قبول نکردن جمعه دوتایی تولد بگیرین رمانتیک ترم هس ...

تولد گرفتیم چون ازش گذشته …

باشه صحبت میکنم بازم

ما گرفتیم … فقط بحث،شامی هست که مامانم میخواد به مناسبت تولد بچه هاش بده…

همسرت اومد با همسرت ی کیک بگیر خودت ی تولد بگیر از سال بعد هم همین کار بکن چه نیازی مامانت بگیره وقتی مامانت بگیره هرکس خودش بخواد براش مهم میگه بیاد

مادر است دیگه هیچ چیزی ارزش ناراحتی مادر رو نداره به نظرم بعضی وقتا ارزش داره یه کم ناراحت بشیم

مردا این حرفو بزنن کاملا طبیعیه👌🏼شما حاضرید زنتونو کفن کنید ی بار خدای نکرده مادر ناراحت نشه 😌

چکار کنم؟شرکت نکنم؟یا صحبت کنم اون روز نگیرن مراسمو؟

شما نمیتونی برای بقیه تعیین تکلیف کنی ولی میتونی از الان بهشون بگی اگه روز پنجشنبه باشه من نمیتونم بیام چون همسرم نیست، شاید یخرده ناراحت بشن ولی یاد میگیرن که از این به بعد همسر شما رو هم در نظر بگیرن

همسرت اومد با همسرت ی کیک بگیر خودت ی تولد بگیر از سال بعد هم همین کار بکن چه نیازی مامانت بگیره وقت ...

ما تولدمونو گرفتیم دو نفری چون گذشته

بحث مهمانی هست که مامانم خودش خواسته برگزار کنه

شما نمیتونی برای بقیه تعیین تکلیف کنی ولی میتونی از الان بهشون بگی اگه روز پنجشنبه باشه من نمیتونم ب ...

اره 

اصلا دوست نداشتم روبروی خانواده قرار بگیرم ولی خودشون باعث میشن

شما بهشون بگو چون برای منم دارید زحمت میکشید لطفا یا جمعه بندازید که همسر منم باش اینجوری بیشتر خوشح ...

☹️☹️☹️دوست نداشتم بخاطر همسرم با خانواده م میونه م خراب شه

ولی تقصیر خودشونه

اینکه ناراحتی نداره پنجشنبه با دایی که از راه دور میاد جمعه هم با همسرت تولد عشقولانه بگیرید دونفره ...

تولد عشقولانه برگزار شده…برای من این مهم بود که همسرم توی مهمانی مامانم باشه

☹️☹️☹️دوست نداشتم بخاطر همسرم با خانواده م میونه م خراب شه ولی تقصیر خودشونه

ببین برای اینکه یه دیوار کج رو درستش کنی راهی نداری که خرابش کنی از نو بسازی، این قرار گرفتن رو در رو اگه با احترام باشه مطمئن باش هیچ مشکلی براتون پیش نمیاره اینجوری هم عزت و احترام همسرتون جلو خانوادتون بالا میره هم همسرتون وقتی متوجه بشه که شما به خاطر ایشون مهمونی رو شرکت نکردید بیشتر تو جمع خانواده خودش هواتونو داره

فقط نکته حواستون باشه هیچ وقت با بی احترامی با خانوادتون برخورد نکنید که نتیجه عکس میده یعنی شمشیر رو از رو نبندین که همسرتون فکر کن اجازه داره با بی احترامی شما به خانوادتون بی احترامی کن