2777
2789
ایشون فرصت دادن  منم توی این چیزا فرصت نمیدم بعضی چیزا برام خطیه که رد بشه کیفیت زندگی ام عوض ...

من در ابتدا هیچ برخوردی نکردم جوری که داشت عذاب میدید چون کاری که شروع کردم بسیاربرام باارزشه بههیچ قیمتی لطمه نبایدبخوره ولی بهش گفتم کاری که کردی نقطه ی اخر درجه ی اخر ضربه ای بودکه میتونستی به من بزنی بهیچ عنوان بخششی درکارنیست تو ماندی و وجدان وحیات بخاطر شخصیت خودت یا دیگه تکرارنمیکنی یاهروقت تکرارکردی بدان که در اون زمان منم ازتو پست تر شدم ودرفکر دیگریم فعلا اینجوری ادامه میدم تا به وقتش حسابرسی درپیش هست

من در ابتدا هیچ برخوردی نکردم جوری که داشت عذاب میدید چون کاری که شروع کردم بسیاربرام باارزشه بههیچ ...

افرین خیلی قوی عمل کردی 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر کن تا مستقل تر بشی و بچه ات دلایلی رو درک کنه  واکنش یهویی نداشته باش  بخاطر بچه&nb ...

دقیقا یکهویی تصمیم نگرفتم برام یک انسان بسیار بیشخصیت شده واین فعلا براش بزرگترین عذابه

دقیقا یکهویی تصمیم نگرفتم برام یک انسان بسیار بیشخصیت شده واین فعلا براش بزرگترین عذابه

خیلی از رفتارت و خودداری و درایت شما خوشم اومد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
متاسفانه خیلی قوی ام ودنیا بدبرخوردمیکنه 

میفهمم 

ماها که مسئولیت خودمون رو خودمون بعهده میگیریم متحمل فشار بیشتری میشیم

میفهمم  ماها که مسئولیت خودمون رو خودمون بعهده میگیریم متحمل فشار بیشتری میشیم

بله دقیقا همینطوره من تاجایی که فکرمیکنم وعقلم قد میده هیچوقت کاری نکردم که ذهن کسی روباخودم درگیرومشغول کنم ، خدا خودش به همه حیا و نجابت بده که به هیچ وجه این دو گوهر روادم نمیتونه ازطریق اجتماع بدست بیاره بلکه در ذات هر ادمیه

اوا دلایلشو بپرس درست جواب نداد بهش حرف بزن

بدترین کارممکنه...هیچ دلیلی نداره وقتی به یکی متعدی چشمت دنبال بقیه باشه ...من ترجیح میدم بی دلیل ببخشم اما ننشونم جلو بگم به چه دلیل این غلط اضافه روکردی

بدترین کارممکنه...هیچ دلیلی نداره وقتی به یکی متعدی چشمت دنبال بقیه باشه ...من ترجیح میدم بی دلیل بب ...

ببین یسریا کمبود دارن میرن سراغ اینجور کارا که بازم دلیل قانع کننده نیست و اصلا حق نداره در اون صورتم بره یسریام به قول خود شما هیزن و اینکارو میکنن اگه مورد اوله میتونی رفعش کنی اگه دومه که خدا میدونه ... من الان شوهرم فیلم بد میبینه عادت داره هرکارم کردم ترک نکرد چشمش عادت کرده چیکار کنم از روی کمبودم نیس از روی هیزیه

[QUOTE=317986324]ببین یسریا کمبود دارن میرن سراغ اینجور کارا که بازم دلیل قانع کننده نیست و اصلا حق نداره در اون صورت ...[/QUنمیدونم والا گیجم فعلا که بد به غلط کردن افتاده و چتشم درحد خوش وبش دوستانه بود ولی بهرحال کاری بود که نه تابحال کرده بود نه حق داشت اینکاروبکنه

[QUOTE=317986324]ببین یسریا کمبود دارن میرن سراغ اینجور کارا که بازم دلیل قانع کننده نیست و اصلا حق ...

از همین دوستانه حرف زدنا شروع میشه ساده نگیر ... من خودم یمدت ضبط از صفحه مخفی رو گوشی شوهرم نصب کردم و کنترلش کردم . پیشنهادم اینه بهش محبت زیاد کنی و رابطه هاتونم زیاد کن و متنوع باش ولی زیر زیر حواست باشه که بازم میره سراغ چت و.. یا نه اگه رفت بدون مشکل تو نیستی تنوع طلبی خودشه