2777
2789
عنوان

عقدم ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 29 پست
خب برن میتونس تماس بگیره ما با اسنپ نریم این راهو

شما مهمان بودی باید زنگ میزدی ن صاحب خونه

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دیگه اگه زنگ نزدی و طرف خبر نداشته ،دلخوری نداره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
این جمعه نرفتم خونشون دیگه میترسم فکر کنن ضعف داشتم

زنگ زدن بگن چی شد چرا نیومدی؟

یا گفتن بیا این هفته با هم بریم؟؟

به هر حال خانواده شوهرن دیکه

شاید اونا هم اون هفته مجبور شدن برن درکشون کن

اشتباه ازشمابوده گلم ...حتی اگه عادت داشته باشین بازم این شماهستین که میرید خونه اونا پس شما باید هم ...

عزیزم ما کلا جوریم که اینجوری نیسیم جمعه مختص ماعه همیشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤
زنگ زدن بگن چی شد چرا نیومدی؟ یا گفتن بیا این هفته با هم بریم؟؟ به هر حال خانواده شوهرن دیکه شاید ...

از ی تلفن دیگ زد که نمیشناختم برنداشتم.  دوروز بعدش زنگم زد برنداشتم دوروز بعد به دردم نمیخوره دیگه

عزیزم ما کلا جوریم که اینجوری نیسیم جمعه مختص ماعه همیشه

عزیزم شایدشما مخصوص خودتون کردین اوناازکجابدونن آخه 😀

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
😐خودشم گفته زنگ نمیزنم شمام زنگ نزنید جمعه ها بیایذ همیشه

خب شما عنوان نکردی گلم ..پس حق دارید ولی قهرکاربچه هاس ...بهشون حتما بگید ولی نه باناراحتی وطلبکاری 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
زیادم سخت نگیر با خانواده شوهر قهر موندن بده رابطتو قطع نکن 

خیلی رو مخم بوده اصن انگار من ادم حساب نمیشم از اروم بودنم سو استفاده کردن