2777
2789
عنوان

اومدم کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 151 پست

برای @خادم_جمکران۳۱۳    و  @هانیلسا و @کاربریپاکشده  

و شفای مریض @_faram_   و شفای مریض @نگاروحلما    

و موفقیت و شفای میرم بالاتر حتما که مریضه و تعلیقه الان. 

موفقیت آرزوهام3 و  ماه هلیا که تعلیق اند الان. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

ممنون عزیزم دست شما و اسی درد نکنه

خواهش میکنم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو رو خدا و قرآن خیلی دعام کن انشالله زندگی خواهرم خیلی خوب و ایده آل بشه و انشالله خواهرم طعم خوشبختی و خوشحالی و امنیت و آرامش و راحتی و موفقیتو بچشه انشالله😭🙏تو رو قرآن دعا کن شوهر خواهرم آدم شه و اصلا خواهرمو کتک نزنه و آزار نده و فحش نده و ناراحت نکنه و بد دل و بد جنس و خسیس و خبیث و فاسد و بد اخلاق و بد دهن نباشه اصلا😭

تو رو قرآن و خدا دعا کن انشالله تقاص و انتقام بدیایی که در حقمون کردن پدرم و دامادمون و عمه هام و دختر عمه ام و عمو هام خیلی بد پس بدن و انشالله امروز بمیرن سکته کنن و بمیرن و دیگه نتونن در حقمون ظلم و بدی کنن و آزارمون بدن😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
مرسی🤍🌸🙏 اسی زیارت قبول🙏♥️ دعا کن برای روبراه شدن زندگیم🙏🌸

خواهش میکنم. 

برای @شاید_کنکوری   و @عکوری_پکوری_سابق   و @پرتقالتامسونم   و @سلامبرابراه ...

ممنون که یادم کردید خدا خیرتون بده 

استارتر عزیز التماس بشدت بشدت دارم ازت 

دعا کن اقا منم بطلبن

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

برای @هاشیموتو و @سرو،محمد و @آباژر و @کلم_بروسلی و  @jhk  

ممنون که یادم کردید خدا خیرتون بده  استارتر عزیز التماس بشدت بشدت دارم ازت  دعا کن اقا م ...

خواهش میکنم. 

ممنونم لطفا برا ازدواج و خوشبختیم دعا کن🙏

خواهش میکنم. 

ظهور و سلامتی آقا

و ازدواج هانیه و الهه

شفای هلیا

بچه دار شدن فاطمه 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

برای @هاشیموتو   و @سرو،محمد   و @آباژر   و @کلم_بروسلی   و  @ ...

خیلی ممنونم عزیزم❤️😍

امیدوارم همه به مراد دلشون برسن

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
خیلی ممنونم عزیزم❤️😍 امیدوارم همه به مراد دلشون برسن

خواهش میکنم. 

برای @آوا_هسدم و  @xasd