2821
2789
عنوان

خمس

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 53 پست
مازاد درآمد سالیانه رو در نظر بگیر ،یک پنجم اون میشه خمس ،،مازاد یعنی زیادی اضافه ،،،یک روز از سال ر ...

اگه هیچی نمونه خمسی نداره؟؟ مثلا هرمان تموم میشه ماه بعد دوباره خریده میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به کی میدی؟

با مرجع تقلیدت هماهنگ می کنی . حساب می‌کنی و مبلغش تعیین میشه ، ما برای فقرایی که می شناسیم از سید و غیر سید ، اجازه می گیریم و از همون مبلغ کمک می کنیم . خیلی حس خوبیه. 

اگه یک سال استفاده نکنید اره،برای همین لباس ها رو هر سال یکبار استفاده کن لا اقل،از تشک و بالش هم هم ...

اینا برای جهازمن بهشون تعلق میگیره؟

لباس که سالی دوبار بیرون میدم زیاد نگه نمیدارم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

جهاز هدیه محسوب میشه خمس نداره

ممنون گلم خیالم راحت شد چون دیشبم با شوهرم حرف خمس افتاد این تاپیکم دیدم شک کردم که نکنه به اونا خمس تعلق گرفته و ندادیم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اگه هیچی نمونه خمسی نداره؟؟ مثلا هرمان تموم میشه ماه بعد دوباره خریده میشه

بله اگه مازاد ندارید خمس نمیخاد ولی سال تموم بشه لپه و نخود و گوشت باشه اینا خمس داره برای همین خرید رو خیلی‌ ها میزارن بعد اون روز ،،،حساب بانکی داری خمس دارع،طلا اگه هدیه نیست خمس داره،،،قبل اون روز از تشک لباس و هر وسیله ک هدیه نیست یک بار استفاده کن

جهاز هدیه پدر و مادر هست ؛ خمس نداره

ممنون 😘

اگه هدیه نیست بله،یا قرص داری داری جمع می‌کنی برای دادن فرصت اونم همین نداره

الان رفتم احکام خمس و خوندم 😁 ظاهرا هر چیزی که مال اضافه باشه مثل  ، مال ، زمین ، مغازه ،  طلا خمس تعلق میگیره . تازه فهمیدم گلم 😄

نه جهاز هدیه پدره هست ،،،،حتی لوازم خونه اگه شوهرت ب عنوان هدیه برات بخره اونم خمس نداره،،،

مرسی عزیزم😘

الان رفتم احکام خمس و خوندم 😁 ظاهرا هر چیزی که زیاد باشه مثل  ، مال ، زمین ، مغازه ،  طلا ...

بله عزیزم حتی پول ته حساب بانکی ،،،یا طلای گوشه ی کمد ،،تا قرعه خونگی ک داری پرداخت می‌کنی و موارد خوراکی خونه