2777
2789
عنوان

بچه شوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 20 پست
زن اولش هست ، تو زن دوم شدی؟

زن اولش جدا شده بود با من که عقد کرد زن اولی بهش رجوع کرد با التماس برگشت و خب یه بچه داشتن منم دلم سوخت رضایت دادم ....الان نمیدونم دومی حساب میشم یا اولی 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
حتی دوس ندارم کمتر از اون دوسش داشته باشه البته شوهرم منو خیلی دوس داره 

برای پدر و مادر بچه هیچ فرقی نداره . من خودم دو تا بچه دارم . یکیشون خیلی خوشکل تره . ولی من اندازه هم عاشقشونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان فک کردم  با شماس ایشالا که بچه شما هم خوشگل درمیاد  بچه شبیه پدر مادرش میشه دب ...

من از زن اولش خوشگلترم خیلی ام خوشگلترم هم صورت هم اندام. بچه اش ۹۰ درصد به مادرش رفته ولی نمیدونم چرا در قالب چهره پسرانه زیبا شده  چون چهره مادرش زنانه اش اونقدر زیبا نیست که پسرش شده ..

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 
من از زن اولش خوشگلترم خیلی ام خوشگلترم هم صورت هم اندام. بچه اش ۹۰ درصد به مادرش رفته ولی نمیدونم چ ...

اهان اره دیگع بعضبا اینطورن ورژن پسرونشون خوشگل تر میشه 

خودت هم خوشگلی بچه هم ایشالا شبیه شما یا حتی خوشگل تر میشه