2777
2789

بچه ها مادرشوهر من در کل آدم خوب و مهربونیه

بدی تا بحال ازش ندیدم ،وقتی تنها هستیم خیلی بهم محبت میکته ، یه جاری دارم که اخلاقای خیلی بدی داره مثلا خیلی خیلی حساسه طوری رفتار کرده همه باهاش خوب رفتار کنن وگرنه تو خفا اعتراض مبکنه،از نظر روحی روانی هم ضعیفه خیلی زیاد حملات پانیک بهش دست میده، قد کوتاه هیکل زشت و یکم ریزش مو که کاسه سرش یکم مشخصه، این آدم وقتی وارد جمع میشه همه مسخ میشن خیلی بهش احترام میکنن، مادرشوهرش یکسره تو جمع تحویلش میگیره،بهش محبت می‌کنه دیگه منو نمی‌بینه انگار اصلا فقط حواسش به اون هست که چطوری بهش میگذره ،کجا نشسته چی میخوره چرا نمیخوره، یکسره حواسش پیش اونه،البته بگم اون خیلی معترضه اگه رفتار بدی بشه باهاش می‌ره اعتراض می‌کنه و همه رو مجبور کرده باهاش خوب باشند شوهرش هم سفت و سخت پشتشه.

رفتارش بامن واقعا بده تحویل نمیگیره بی محلی می‌کنه اگه حرف من باشه جمع ترک میکنه،اگه منو تحویل بگیرن ناراحت میشه،هفت سال از من بزرگتر هم هست ادامه شو مینویسم

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

نکته ی مهم 

شوهرش پشتشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق داری  تو سرکار ماهم یه دختری سر کوچکترین چیزا میره اعتراض میکنه جنگ راه میندازه کاری کرده که همه ازش میترسن یا احترام میزارن 

انگار هر چه قدر سلیطه باشی ارجو غربت بیشتره

ولی در کل هیچکس دوسش نداره و همه چی از روی اجباره

وقتی با شمام خوبن چ اعتراضی کنی! اونام از ترسشون اینجوری زفتار میکنن و دنبال ارامش خانوادن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

حالا منم چندین بار از همسرم خواستم که به مامانش بگه دلیلش چیه اون هست ب من بی محلی میکنه،اینقدر اونو جلو من تحویل گرفته واسه من قیافه میگیره 

البته بگم بچه من سوگولی خانوادست ولی اون هنوز بچه نداره فوق العاده حسود هستش نسبت به من

یکبار دچار حمله پانیک شده بود من اگه نبودم میکرد تو خودش،فکر کردم بعد اینکارم دیگه باهام خوبه ولی دیدم نه فایده نداره،راستی هر دو شاغل هستیم

اون خیلی سیاست رفتاری داره با مادرشوهرم,مدام کادو مسخره نه کادو های آنچنانی ولی هر دفعه می‌ره یچی می‌بره با خودش

حالا من راهنمایی میخوام که چی بگم مادرشوهرم هم زبان خوش باشه هم دیگه ازین مشکلات پیش نیاد

به نظرم جفتشونو سگ محل کن

حاصل 21 سال زندگی مشترک اینه که

جاری هیچ نسبتی با تو نداره

مادرشوهرتم حالا مه از همچین سلیطه ای میترسه توام اصلا تحویلش نگیر

مادرشوهرتم هیچ نسبتی با تو نداره مادر شوهرته فقط

جفتشون رو آدم حساب نکن

اما گه میخوایی آدم حساب کنی دیگه باید اعصاب خوردی و درگیری ذهنی برای خودت رو تحمل کنی

خیلی خوبه که در جمع مراقب یه آدم ضعیف و بیمار هستند

دقیقا

کسایی که حملات پنیک بهشون دس میده در گذشته خیلی زجر کشیدن که به همچین حالتی دچارن خیلی خیلی گناه دارن باید فقط درک شن و محبت ببینن.......

حق داری  تو سرکار ماهم یه دختری سر کوچکترین چیزا میره اعتراض میکنه جنگ راه میندازه کاری کرده که ...

من بخدا هیچ ضرری برای هیچ کسی ندارم بی دلیل با من بده هیچ مادرشوهرمم جرات ندارم جلو اون به من محبت کنه

اون مادرشوهر بیچاره کلی انرژی از دست میده تا بتونه تو رو یه جور اون جاری رو یه جور دیگه راضی نگه داره ، جلوی بحث و دعوا رو بگیره و و و

توقعاتتون رو کم کنین گناه داره بیچاره ، اعصاب نمیمونه براش

اونی که تو میبینی درباره ی جاریت اسمش احترام نیست اسمش دهنش رو ببندیده