2777
2789
عنوان

عفونت واژن کودک و تب،،،ماماناکمککککککک،،خواهشش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 21 پست

[QUOTE=317885032]این ویروس یرماخوردگی داره که جدا باید درمان بشه عفونت قارچی واژن هم داره جداجدا درمان کن نگران نباش ...[/QUOTE

اخه تا حالا ترشح نداشته،اینکه الان با تبش ترشح پیدا کرده نگرانم کرده،یعنی شما میگی عفونت واژه علائم سرماخوردگی نداره؟

تبش مقاوم نیست،بادارو پایبن میاد،ولی الان هفت روزه،علائم سرماخوردگیم داره،ترشح واژنم داره،الان نمیدو ...

احتمال نمیدی که اون ترشح از مقعدش اومده باشه به خاطر شیافی که زدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال نمیدی که اون ترشح از مقعدش اومده باشه به خاطر شیافی که زدی

اخه روی واژنش بود،نمیدونم،مگه شیاف نمیره داخل،یعنی ممکنه ازش اومده باشه بیرون؟ولی اخه ترشحش کش دار بود😭

[QUOTE= 317885032 ]این ویروس یرماخوردگی داره که جدا باید درمان بشه عفونت قارچی واژن هم داره جداجدا د ...

ترشح عادیه چرانگران میشی فقط درمان قوی تر داشته باش

ریطی بهم ندارند این بچه هم سرماخورده هم عفونت واژن داره

تب هم نشانه ی وجود ویروسه

[QUOTE=317885100]ترشح عادیه چرانگران میشی فقط درمان قوی تر داشته باش ریطی بهم ندارند این بچه هم سرماخورده هم عفونت و ...[/QU

مرسی عزیزم که راهنمایی کردی،بنظرتون الان چه دکتری ببرم؟میگم نکنه تبش اصلا برا سرماخوردگیه نیست برای واژنه،حالا فردا ازش ازمایش ادرار و مدفوعم میگیرم

[QUOTE= 317885100 ]ترشح عادیه چرانگران میشی فقط درمان قوی تر داشته باش ریطی بهم ندارند این بچه هم سر ...

تب مال هردو هست 

سبستم ایمنی بدن این بچه ضعبفه

یه دوره بهش زینک پلاس بده بهش تقویت بشه

یه دوره شربت ایموننس بده سیستم ایمنی بدنش تقویت بشه

اش شلغم و سوپ و ابجوش عسل بهش بده

جواب ازمایش رو ببر پیش فوق تخصص اطفال اگر تهرانی ببر پیش دکتر ربانی توامیر اباد شمالی

عالیه