2777
2789
عنوان

چالش +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 32 پست
برای نامزدم فرستادم لایک کنید که اگه جواب داد واکنشش بزارم😂😂😂

😁😁😁من فرستادم زنگ زد گفت من فکر کردم فقط دیشب شب من بوده نگو امشب هم کلاس جبرانی برام گذاشتی که🤭😶😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁😁😁من فرستادم زنگ زد گفت من فکر کردم فقط دیشب شب من بوده نگو امشب هم کلاس جبرانی برام گذاشتی که🤭 ...

حالا من ببینم چی بگه😂

منتظر موندم انلاین بشه😁😁😅

پایدار باشید گلم

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]
نامزد یه ماه دیگه عروسیم هست دیگه نمیخوام زنده بمونم  حس میکنم داره ازم انتقام میگیره   ...

خدانکنه عزیزم، چرا اذیت میکنه؟ انتقام چی؟ چیکار میکنه مگه؟ البته اگه دوست داشتی بگو عزیزم

🤣🤣🤣🤣 میگه خواب نما شده

دقیقااا اخه اونموقع که نذاشتم بغلم کنه گفت چرا پر میکشی انگار میخورمت  

حالا چندروز پیش گفت میشه دستتو بگیرم منم تو رو در وایسی قرار گرفتم قبول کردم و 5 ماهه ک نامزدیم واسه اولین بار این کارو کرد اما نمیدونم همش میگم نکنه اشتباه کردم که اجازه دادم دستمو بگیره بعدم بوسید 

اشتباه کردم بنظر شما یا ن

دقیقااا اخه اونموقع که نذاشتم بغلم کنه گفت چرا پر میکشی انگار میخورمت     حالا چندروز پیش ...

نه بابا اگه نامزدی و دوسش داری و دوستت داره دیگه اینقد اذیتش نکن البته زیادم نذار روش باز بشه😊دوران نامزدی شیرین ترین دورانه ازش لذت ببرید سخت نگیر زیاد😍

نه بابا اگه نامزدی و دوسش داری و دوستت داره دیگه اینقد اذیتش نکن البته زیادم نذار روش باز بشه😊دوران ...

اره دوسش دارم اونم میدونم دوسم داره خودشم گفت که بهت گففتم دستتو بگیرم یا بوست کنم همش برا بیان احساساتم بوده 

ولی خب خانواده های هردوطرفمون روی محرم و نامحرم بودن خیلی حساسن به خاطر همین من میگم نکنه اشتباه کردم و نکنه پرو بشه نکنه داره امتحانم میکنه