2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 28 پست

من اصلا کلاس رانندگی نرفتم بلد نیستم همیشه ازین میترسم تصادف کنم چیییی یا مثلا دور میدون ک میخوام دور بزنم یا وارد ی خیابون ک بشم چقد باید فرمومو بچرخونم؟ اگه زودتر بچرخونم برم تو دیوار چی ..دنده عقب ک کلاااا برام مشکله 🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا عزیزم به قول خودت اوایل رانندگی شما هست 

بعدشم همه با وانتی ها و راننده های بی ملاحظه مشکل دارن 

من پدرم با اینکه راننده خوبیه و عشق ماشین چندین با سپر ماشینش به خاطر تمرکز بی موقع و رانندگی بد مردم شکسته 

باز شما بهتری چن روز پیش ما پارک بودیم یه خانوم اومد جلو ما وایستاد  من دیدم داره هی میاد عقب ...

واااای خوبه آدم نبوده 

چه ترسناکن خدایی 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من۸سال ماشین دارم بازم میزنم اولین باربه یه ماشین خارجی زدم وانت که چیزی نیست،آهن دیگه فقط مواظب باش ...

یا خدا 8 ساله رانندگی میکنی هنوز میزنی؟؟؟؟؟؟؟ 

چرا خب😁😁😁😁

نباید بزنی عزیزم 

اون آهن که میفرمایید شاید کل دار و ندار یه کسیه 

نمیتونی بگی آهنه عیب نداره میزنم 

تو رو خدا زدن به ماشین های مردم رو نرمالایز نکنید

کسی که رانندگی بلد نیست نباید پشت ماشین بشینه تمام

من 10 ساله رانندگی میکنم تخلف نمیکنم 

تا حالا حتی جریمه نشدم غیر از یکبار اونم بخاطر درصد شیشه دودی ماشینم که بالا بود 

فقط یه سابقه تصادف دارم اونم مقصر صد در صد اون ماشینی بود که زد به من و خسارتم رو تمام و کمال هم داد همین

.Pain🔥you made me a believer

اغلب دوستام ک الان راننده خوبین تصادفای بد کردن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یا خدا 8 ساله رانندگی میکنی هنوز میزنی؟؟؟؟؟؟؟  چرا خب😁😁😁😁 نباید بزنی عزیزم  اون آهن ...

عزیزم منم تابحال جریمه نشدم از پراید داشتم تا..خیلی هم محتاطم هرسمتی هم بگی رفتم  منظورم این نیست هرسری رفتم زدم به ملت بعله حرفتون درسته ممکنه تمام سرمایه کسی باشه ،اما دیگه حادثه خبرنمی کنه دیواری جایی ماسیده بشه نمیتونم خودم بکشم ،تصادف ممکنه برای هرکسی پیش بیادچه مرده زن کسی با قاطعیت نمیتونه بگه این اتفاق برای من نمیفته

میگم وانتی بی وجدان ،بخاطر اینه ک توی ی کوچه تنگ  دوطرفه دوبله پارک کرده و راحت داره سبزی میفروشه و پشت و جلوش پر از ماشین،منم وایسادم و بعد دیدم ک از روبرو ماشین نمیاد خواستم ردش کنم ک پشتی هی بوق بوق،منم هول کردم ک ب ماشین بغلی نخورم زدم ب سپر وانتی،اون چیزیش نشد،ماشین ما گوشه ی چراغش رفت تو،پرایده