2777
2789
مرسی عزیزم   با علی خوشبخت میشم   چطور پسریه به نظرت ؟   عاشقمه؟   تو فکر ...

پسره لجبازیه یکم..

و فکر کنم یک اختلاف خانودگی دارن..

بشدت سرد مزاجه یکمم میخواد زور بگه یکمم غیرتیه

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا را شکر پس هنوز میخواد برم پیشش... یه سوال ؟ آخر کار اونقدر قوی میشم که شکستشون بدم؟ (منظورم از ...

اره میتونی خانواده شو شکست بدی  

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹
پسره لجبازیه یکم.. و فکر کنم یک اختلاف خانودگی دارن.. بشدت سرد مزاجه یکمم میخواد زور بگه یکمم غیرت ...

میگه دوستم داره،  ۴ ساله دوستیم

اختلاف خانوادگی دارن ، اما زورگو نیست  ، غیرتی هست

نمیخواد باهام ازدواج کنه   نمیاد خاستگاری؟

اره میتونی خانواده شو شکست بدی    

🤣🤣🤣 منظورم این نبود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
میگه دوستم داره،  ۴ ساله دوستیم اختلاف خانوادگی دارن ، اما زورگو نیست  ، غیرتی هست نمیخو ...

میاد سال بعد

[QUOTE=317791102]من میخوام برم چین تو ترکیه ؟یا ایتالیا[/QUOTE  من شنیدم ایتالیا هزینه های تحص ...

تمکن مالی میخواد بابا7000 یورو

هرجا بخوای بری یا باید تمکن داشته باشی یا شهریه زیاد بدی 

خب ایران بخون این رشته ای میگی راحت میتونه بدست اورد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792