2777
2789
عنوان

دیروز بی بی چک زدم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 52 پست
نه سه ماهی میشه

اخه ماه پیش دنبال وسیله جهازت بودی گفتم اگر برا خودت نیس و منظورت جهاز کس دیگه بوده ک هنوز نرفته سر خونه زندگیش،راهنماییت کنم برا وسایل

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ماه پیش دنبال وسیله جهازت بودی گفتم اگر برا خودت نیس و منظورت جهاز کس دیگه بوده ک هنوز نرفته سر ...

عزمزم خونه خودمم الان نزدیک سه ماهه ولی یه سری از وسایلمون رو دیر  گرفتیم ممنونم ازت😘

طبیعیه من تا آخر ماه چهارم همین بود وضعیتم و تهوع دایم الان آخر ماه پنجمم بهتر شدم

خداروشکر عزیزم ان شالله بهتر هم میشی زیر شکمم سمت راست درد میگیره بنظرتون طبیعیه؟ 

از کی پریود نشدی؟اخه ویار فک نمیکنی انقد زود خودشو نشون بده مگراینکه ۲ یا ۳ماهت باشه

آخرین پریودم ۴مهر بود که تا۸مهر تموم شد دیگه من زیاد بلد نیستم چجوری حساب کنم😁

آخرین پریودم ۴مهر بود که تا۸مهر تموم شد دیگه من زیاد بلد نیستم چجوری حساب کنم😁

یعنی یه ماهم نشده؟اخه دو سه هفته ادم باردار باشه که ویار نمیگیره چه شانسی داری😅ولی من شنیدم برا ازمایش باید بمونی ماهی که پریود نشدی بری بزار این ماه چهارم بشه اگه نشدی برو 

آره شنیدم حتما امتحان میکنم مرسی😘

من از هفته ۵ تهوعم شروع شد 

تا هفته ۱۲ خودش کلا تموم شد ، خودم نمیتونستم بپزم شوهرم میخرید همون آبشو دو قاشق میخوردم بهتر میشدم

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
یعنی یه ماهم نشده؟اخه دو سه هفته ادم باردار باشه که ویار نمیگیره چه شانسی داری😅ولی من شنیدم برا ازم ...

یه ماه شده من۴مهر آخرین پریودیم بود که ۴آبان نشدم الان آخرای آبانیم دیگه داره دوماه میشه