2777
2789

سلام تازه اومدم تی این سایت البته قبلا هم میومدم توی سایت ولی امشب خیلی دلم گرفته بود ثبت نام کردم یکم درددل کنم سبک بشم😥😥

تنها چیزی ❣که رگهامو گرم نگه میداره ❣دیدنِ خندین لب‌های توعه ..!❣تو همیشه بخنددخترقشنگم..!❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام تازه اومدم تی این سایت البته قبلا هم میومدم توی سایت ولی امشب خیلی دلم گرفته بود ثبت نام کردم ی ...

بگو عزیزم چی شده؟

جاذبه زمین به خاطر خاکی بودنشه! پس تا میتونی خاکی باش..

خانما من ۸/۸این ماه اقدم کردم ب بارداری الان هنو۴روز مونده ب پریودیم ولی یکم علائم دارم ب نظرتون تست بزنم مثبت میشه

تنها چیزی ❣که رگهامو گرم نگه میداره ❣دیدنِ خندین لب‌های توعه ..!❣تو همیشه بخنددخترقشنگم..!❣
بگو 😂

رفتم سوپری، خیلی جدی گفتم آقا ببخشید مغازتون دوربین هم داره؟؟ 

گفت بله چه دوربینی بهتر از نگاه خدا..

همینطوری که اشک میریختم دوتاچیپس یواشکی دزدیدم و اومدم بیرون😄😄😄🤦‍♀️

جاذبه زمین به خاطر خاکی بودنشه! پس تا میتونی خاکی باش..
ای جان عزیزم مشکلت چیه ؟

جانت بی بلا یکی اینکه دخترم رفته خونه مادرم امشب نیست انگار که یچیزی م کردم دومم اینکه باشوهرم دعوام شد سوم اینکه خلق خوم تغییر کرده همش دلم میخواد بخوابم گریه کنم  میترسم همه اینا واس بارداری باشه

جانت بی بلا یکی اینکه دخترم رفته خونه مادرم امشب نیست انگار که یچیزی م کردم دومم اینکه باشوهرم دعوام ...

شایدم نزدیک پریودته خلق و خو ت به هم ریخته

قصد بارداری نداری؟؟