2777
2789
عنوان

لک صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 40 پست
حرف الکی تو میزنی وقتی خبر نداری معجزه الان کلا تقلبیه اصلی وجود نداره.هزاران نفرو دیدم پوستشون افتض ...

نه خیرم چرا دور بر ما هرکی زده هیچ طوریش نشده الانم خیلیا دارن میزنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

محصولات اوردینری نتیجه دادن؟ 

من پوستم به آلفا اربوتینش که ضد لکه حساسیت نشون داد تاثیریم ازش ندیدم ولی نیاسینامیدش که ضد جوش و لک و منافذه و پیلینگش که لایه برداره عالی بودن 

من پوستم به آلفا اربوتینش که ضد لکه حساسیت نشون داد تاثیریم ازش ندیدم ولی نیاسینامیدش که ضد جوش و لک ...

من سرم ضد چروک میخواستم نمیدونم بگیرم نتیجه میگیرم یا ن

ممنون ک جوااب دادین 

خدایا سخته بدونم میبینی و ساکتی!! 
من پوستم به آلفا اربوتینش که ضد لکه حساسیت نشون داد تاثیریم ازش ندیدم ولی نیاسینامیدش که ضد جوش و لک ...

كلا لك پروسه طولاني داره و بايد زمان زيادي بدي تا ذره ذره برن مثل منافذ ميمونه مدت طولاني درمان كني و بايد هميشه انجام بدي  اينكه پيگمنتا هم تجربه كردي ؟ سرم ضد لك شيسيدو هم شنيدم خوبه  گرونم هست اصليش ايران نيس فك كنم راكوتان كه نخور چيه موها ميريزن و روي كبد اثر ميذاره بعد همون كبد بعدا مشكلاتش باعث لك ميشه 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

منم دوتا لک روی گونه هامه الانم نسبت ب کذشته یکم کمرنگ شدن ولی هیچی استفاده نمیکنم بنظرتون چی خوبه پوستم گندمیه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

كلا لك پروسه طولاني داره و بايد زمان زيادي بدي تا ذره ذره برن مثل منافذ ميمونه مدت طولاني درمان كني ...

میدونم ولی حتی یه ذره هم تاثیر نداشت منم لکام تازه بودن قدیمی نبودن پیگمنتا هم فعلا دارم میخورم بستشو که تموم کردم بهتون میگم راکوتان قطع کردم

2790
2778
2791
2779
2792