2777
2789
عنوان

دختر با این ویژگی میرین خواستگاریش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا میگن خیلی متوقع و پرووام!

خیلیا ببخشیدا بیخود میکنن

شما همون توقعاتتو حفظ کن 

من آدمی رو میشناسم نه اخلاقا نه قیافه نه تحصیلات نه از لحاظ مالی بالا هم نبوده با یه مورد خیلی خوب ازدواج کرده 

در حد خودشون یا بالاتر ؟اگه نخواد با همکار ازدواج کنه

با همکار مجبور نیس کسی ک‌ اونم شغل خوب و اینده داری داره از لحاظ مالی بنظرم تو‌ی سطح بودن خوبه خیلی تفاوت ممکنه بدها منت یا از بالا نگاه کردن داشته باشه 

الان که دخترها روی اولین دکتر کراش می زنند احتمال زیاد پسرها هم همین طوره . متاسفانه اخلاق ایمان صدا ...

بله تو باید زیبا خوش اندام وضع مالی خوب داشته باشی تا تازه زمان بدن اخلاقت رو بشناسن این ب من ثابت شده 

بله تو باید زیبا خوش اندام وضع مالی خوب داشته باشی تا تازه زمان بدن اخلاقت رو بشناسن این ب من ثابت ش ...

به نظرت این دیدگاه باعث این خیانت های روز افزون نیست . آقا می بینی یک سال نیست ازدواج کرده  رفته دنبال یکی دیگه و داره خیانت می کنه

و خدای که همین نزدیکی ست

به کسی ربطی نداره توقعات اون دختر چیه

اصلا یه دختر بی کمالاتم ممکنه توقعش داشتن همسر پولدار باشه،به خودش مربوطه که معیارش واسه همسر گزینی چیه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

2790
2778
2791
2779
2792