2777
2789

اه بابا این چ وعضشه ؟ هرچی تاپیک خاله زنکیه شلوغه بقیه تاپیکا خلوت بابا بیاید یچی عجیب واسم اتفاق افتاده نظر بدید

بچه ها تا حالا شده انگار یه تیکه از زمان گم شه واستون ؟

الان تعریف میکنم نگا کنید امروز من با  مدیرم کار داشتم رفتم صحبت کردم باهاش ، تو دستام هیچچچچ خودکاری نبود اصن خودکار با خودم نبرده بودم داخل ، میز مدیر از من فاصله داشت تو دستاش یه خودکار بود که یه چیزیو داشت مینوشت ، من خداحافاظی باهاش کردم.

اومدم با همکارم بیرون از دفتر صحبت کردم دیدم تو دستام خودکار هس ، که مال من نبود از همکارم پرسیدم گفتم مال توعه ؟ گفت نه ، اصلا هرچی فکر میکنم نمیفهمم چه اتفاقی افتاده  !!!  فهمیدم خودکار خود مدیرم بوده در صورتیکه من اصن چیزی اونجا ننوشتم ، و با میز مدیر فاصله داشتم من هیچی از دفترش بر نداشتم خیلی،حس عجیبیه اومدم بخوابم یهو یادم اومد

موهای دستم سیخ شد😬

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی ؟؟ ینی تواناایی ماورایی داره ؟

میتونه با تکنیکهای هیپنوتیزم یا خیلی چیزای این کارو انجام بده یا ن شاید واقعن دارع،البته ممکنه هم این از وجود خودت باشه ببین بازم چنین شرایطی برات پیش میاد یا ن اگ اومد بدون از خودته یسری حائلا از سر راهت برداشته شده

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم