2777
2789
عنوان

گربه بخرم؟ و گربه مجانی تو دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 52 پست
من هم بودم هنوزم میترسم ولی از وقتی برای دخترم گرفتیم فهمیدم خیلی بی گناه هستند ،، و خیلی عاطفی ،، ک ...

نمی‌دونم والا من از عکسش هم میترسم حتی عروسکش از ترس میمیرم  باورت میشه از پنجولش از صورتش وای خدا الان که دارم میگم وحشت میکنم یا خدا

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
بله درسته اونها هم نیاز به حمایت دارند ،، کلا حیوانات همه نیاز به حمایت دارند،، واقعا عاطفه و احساس ...

حیوانات عاطفه دارند و نیاز به توجه فقط بحث مالی نیست ،، باید از نظر عاطفی هم بهشون توجه بشه ،، من خودم خیلی وقتا که دلم میگیره میرم با گربمون حرف میزنم ،، گریه میکنم و کلی درد دل میکنم اون حرفام رو متوجه نمیشه اما من وقتی باهاش حرف میزنم سبک تر میشم واقعا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واکس بزنید و‌مراقب باشید مریض نمیشن واقعا ،، غذای خشک میخورن و جای دستشویشون رو هم میدونن و غیر ...

حیوون های خونگی بعد از اینکه دستشویی کردن نیاز به شستشو ندارند ؟

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
مسافرت چیکار کنم من هروقت حیوون خونگی میگرم اولین شب انقدر استرس دارم بی دلیل ولی بعدش دیگه اینطوری ...

مسافرت اگه چند ساعته هست بذارید توی جاش یا کیف مخصوصش همراهتون ببرید ،، اگرم نمیتونید باید بسپرید به کسی تو اون چند روز حواسش به آب و غذا و نظافت جای دسشتوییش باشه فقط 

گربه ی ما تلویزیون هم دوست داره نگاه میکنه 

عکس من الان بامزه نیست🥲 خیلی بامزه ان ولی بعضیاشون نه

باور می‌کنی جوری صفحه رو میکشم که نبینم یا دستم بهش نخوره 

حیوون های خونگی بعد از اینکه دستشویی کردن نیاز به شستشو ندارند ؟

نه عزیزم گربه ها خودشون ،، با زبونشون خودشون رو ضدعفونی میکنند ،، میتونید از شامپو خشک و برس مخصوصشون هم برای نظافتشون استفاده کنید ث البته هر چند‌وقت یکبار باید حمومشون کنید و سشوار بکشید من میبرم  دامپزشکی میشورن ولی خیلیا تو خونه انجام میدن 

دختر منم میره مدرسه ۳ برمیگرده  خودم هم سر کار میرم عزیزم

نهایت اگه خیلی عمر کنن چند سال عمر میکنن

من اصلا دلم نمیخواد بمیرن اصلا نمیتونم بهش فکر کنم با مرگ همه حیوانات کنار میام بجز گربه و سگ

من الان ۵ ساعت مدرسه میرم گربه بگیرم؟

تصمیم نهایی رو خودتون باید بگیرید عزیزم

ولی میتونید آب و غذا و جای دستشوییش رو بذارید تو اتاقتون  و تلویزیون هم اگه روشن بدارید براش که چه بهتر ،، در اتاق هم بسته باشه به اندازه ۵ ساعت میمونه تا شما برگردین ،، اگه پرشین باشه نژادش که میخوابه همونجا