2777
2789
عنوان

ایثارگری

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 29 پست
آره تاثیر می‌ذاره مثلاً 7 هزار و 2 هزار می‌کنه ..

نه عزیزم اون جانباز و شهید. ایثارگری فقط خود ایثارگر و قبول داشتن. البته شاید درصد ایثارگری هم مهم باشه. زمان من که قبول نکردن تا سال ۹۶ ۹۷ میدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی دنبال سهمیه هستی که دیگه این جوری نیس

دنبالش بودم و وقتی گفتن مدارکت ناقصه دیگه از سهمیه قطع امید کردم ..اما اینجا پیام دادم گفتم شاید یکی پسر آبشناسان بشناسه

وقتی دنبال سهمیه هستی که دیگه این جوری نیس

عزیزم حق طبیعی ایشون هست از سهمیش استفاده کنه 

عین خیلیا که دارن استفاده میکنن نمی‌دونم چرا فاز میزنید یهو 

سوال پرسیده بلدی راهنمایی کن بلد نیستی سکوت 

سوال نپرسیده که بنظرتون سهمیه استفاده کنم یا نه که اینجور جواب میدین و ناامید میکنید یه کنکوری رو 

نه عزیزم اون جانباز و شهید. ایثارگری فقط خود ایثارگر و قبول داشتن. البته شاید درصد ایثارگری هم مهم ب ...

نه اینطور نیست سهمیه ایثارگران ۵و ۲۵درصد هست که من دیدم خیلیا استفاده کردن واسه بچه هاشون

آهان ... خب از همشهری هاش چند نفر بودن که همراهشون بودن  از اونها کمک بخواه

اونا همه کارت گرفتن فقط بابام مونده ..فایده ندارد دوستای بابام یا فوت کردن یا اسماشون یادشون رفته

نه اینطور نیست سهمیه ایثارگران ۵و ۲۵درصد هست که من دیدم خیلیا استفاده کردن واسه بچه هاشون

من بابام ۲۵ درصد بود که تو گزینه های ثبت نام کنکور زدم قبول نکردن. نمیدونم والا

من بابام ۲۵ درصد بود که تو گزینه های ثبت نام کنکور زدم قبول نکردن. نمیدونم والا

باید کارت ایثار داشته باشه پدر و اینکه بری دنبالش کد پیگیری بهت میدن واسه کنکور ،بدون کد که نمیشه

عزیزم حق طبیعی ایشون هست از سهمیش استفاده کنه  عین خیلیا که دارن استفاده میکنن نمی‌دونم چرا فا ...

افرین❤️ واقعا عجب زمونه ایه فک کنید قبلا پدرم تو جبهه بوده زحمت کشیده الان در حد یه کارت ایثارگری هم براش ارزش قائل نیستن...

نه عزیزم اون جانباز و شهید. ایثارگری فقط خود ایثارگر و قبول داشتن. البته شاید درصد ایثارگری هم مهم ب ...

نه الان برو کارنامه ها رو ببین راحت 5 هزار میارتت پایین

باید کارت ایثار داشته باشه پدر و اینکه بری دنبالش کد پیگیری بهت میدن واسه کنکور ،بدون کد که نمیشه

اتفاقا اون زمان ۴۰ تومن واسه صدور کارت فقط گرفتن که جایی کارایی نداشت. بابامم البته دوست نداشت بگیره بخاطر من رفت گرفت که منم نتونستم استفاده کنم. خداروشکر بدون اینا کارم راه افتاد‌. تو دلم عذاب وجدان ندارم