2777
2789
عنوان

نوزاد من

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایز‌اندازه‌خودش‌رو‌بگیر‌لبه‌ها‌رو‌به‌داخل‌برگردون‌ مدفوع‌هم‌طبیعی‌هست‌رنگش‌سبز‌باشه‌گوشاش‌‌ در‌مع ...

دیروز دکتر بودم ۳ روز اسهال داشت و مدفوع پر دونه دکتر گفت بش نمیسازه شیر حدید داد ار دیشب شروع کروم دادن الان مدفوع کرد باز دونه بود

سرش میدم پایین، خواهرم ی بار دیده آلت میاد سمت کناره پاش و جیش میکنه

خوب‌ختنه‌نکردی‌برای‌اونه‌بچه‌ات‌چند‌دفعه‌مدفوع‌

میکنه؟معمولا‌تا‌شش‌ماه‌مدفوعشون‌

آبکی‌هست‌نگران‌نباش‌‌اگه‌بیشتر‌از۳‌یا‌۴‌بار‌مدفوع‌کرد‌‌

اونوقت‌میگن‌اسهال‌شده

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
خوب‌ختنه‌نکردی‌برای‌اونه‌بچه‌ات‌چند‌دفعه‌مدفوع‌ میکنه؟معمولا‌تا‌شش‌ماه‌مدفوعشون‌ آبکی‌هست‌نگران‌نب ...

از دیشب ک شیر جدید دادم یبار صبح یبار الان ولی تا۳ روز قبل روزی ۴،۵ بار ک دکتر شیر عوض کرد

دیروز دکتر بودم ۳ روز اسهال داشت و مدفوع پر دونه دکتر گفت بش نمیسازه شیر حدید داد ار دیشب شروع کروم ...

یه‌۲روز‌دیگه‌صبر‌کن‌اگه‌درست‌نشد‌اونوقت‌فکر‌کنم‌

باز‌باید‌شیرش‌رو‌عوض‌کنی

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
از دیشب ک شیر جدید دادم یبار صبح یبار الان ولی تا۳ روز قبل روزی ۴،۵ بار ک دکتر شیر عوض کرد

اسهال‌نیست‌‌الان‌که‌فقط‌شیر‌میخورن‌باید‌مدفوع‌آبکی‌وشل‌باشه‌تا‌بدون‌زور‌زدن‌دفعش‌کنن‌باروغن‌زیتون‌مال‌

ماساژ‌بدنش‌رو‌ماساژ‌بده‌‌وزن‌رو‌هم‌زیاد‌میکنه‌

دور‌ناف‌روهم‌بادو‌انگشت‌

شصت‌به‌طرف‌پایین‌ماساژ‌بده‌برای‌دل‌درد‌ونفغ‌خیلی‌

خوبه