2777
2789

واقعا فشار روم زیاد اعصابم خرده امروز که اعصابم بهم ریخته بود خواهرم حرف بدی بهم زد منم ایقدر عصبانی شدم بهش حمله کردم😔😔از خودم متنفر شدم قبلا خوردم فلوکستین بد نبوده میخوام باز شروع کنم شمام خوردین تاثیری داشته؟؟؟

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

اره خوبه

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسخه آزادم میدن چن ساعتی یباره؟؟

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
 برو دکتر نمیدونم چه قرصیه اینی ک میگی ولی سر خود نخور

قبلا عزیزم دکتر بهم داده کمی اروم شدم ولی انگاری زیاد روم تاثیر نداره

خوبه ولی قطع کنی دوباره برمیگرده.

سردیجات نخور.

عطر یاس رازقی بگیر عالیه.من گذاشتم جلودست چندساعت ی بار میزنم ب گردنم ک بوش بره تو بینیم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
خوبه ولی قطع کنی دوباره برمیگرده. سردیجات نخور. عطر یاس رازقی بگیر عالیه.من گذاشتم جلودست چندساعت ...

این عطر باید از عطرفروشی بگیرم ؟؟گیاه عطاری چیزی نمیدونین خوبه

خدالعنت کنه دکترم رو رها کلین بهم داد هم چاق میشدم هم عصبانی

منم بابت همین موضوعات میترسم برم دکتر ..امروز بهوشدت از برخوردم با حواهرم ناراحت شدم تا چند روز عصبیم انگار میخواستم بکشمش😭😭😭

هروقت احساس بدبختی می کنم یدونه فلوکسیتین میخورم خوبه هروقت الکی گریم میگیره یا عصبانی ام یدونه میخو ...

منم شروع میکنم اصلا حال خوبی ندارم