2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم ۲۱سالمه دوماه پیش چشمم مگس پران پیدا کرد با درد چشم

رفتم دکتر گفت فشار چشم داری یکی ۲۶یکی۲۴ واسم دارو نوشت بریموگان استفاده میکنم ولی به یکی از چشمام جواب نداد برای اون لاتانوپروست هم استفاده میکنم،بهم گفت زاویه دیدت تنگه بیا لیزرم بکن...لیزرم کردم...یه ماه پیش...از اون موقع دور لامپ هاله میبینم...بهش گفتم گفت اون عوارض لیزره از بین میره ماه بعد بیا...چند روز دیگه باید برم پیشش...ولی هنوز هاله هست...شما هاله نمیبینین؟تموم زندگی رو کوفتم کرد این فشار چشم😔اصلا تا چند سال چشمام سالم میمونه؟مثل یه کابوسه اونم تو این سن حداقل تو شصت سالگی بود میگفتم چند سال درگیرشم بعدم میفتم میمیرم الان چی بگم کل آیندم رفت رو هوا

فشار چشمم بالاست اما خداروشکر عصب و میدان دید من نرمال هست ...دکتر سری قبل گفت هر از سه ماه چکاپ شو این سری که رفتم قطره   دورزولامید نوشت با اینکه فشار چشمم هم زیاد نشده بود به نظرت استفاده کنم؟

کاش غم زیاد آدمو میکشت