2777
2789

لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن ...برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه امتحاناتش رو نمرات عالی بگیره ...برای یاسمن تنبلی چشمش خوب بشه ونمره چشمش بالا نره وابستگیش به آوا کم بشه درسخون وزرنگ باشه..بلوغ زود رس نگیره..سرماخوردگی خوب بشه....هما هم شفا بگیره ....محمد کارش آسون بشه....درامدمون زیاد بشه قرضهامونو بدیم

زیارت تون قبول و دل تون ارام و واسه مشکلات کسانی که اینجا هستن از امام رضا قربونشون برم بخواین 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَ

الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ‏ وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ

وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ

صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً

كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو اینجوری عزیزم ایشالا مشکلت حل شه خدا صدا همرو میشنوه❤

مشکل من حل نمیشه ... من تو خونواده ای به دنیا اومدم که مادربزرگم صاحب پسر نشد طلاقش دادن ، مادر ۵ تا بچه آورد همه دختر شدیم یادمه سر خواهر آخریم رفتیم مشهد دعا کردیم ولی اونم دختر شد ... بخدا همه مون درس خون موفق شدیم یکی دکتر خودمم مهندس یکی پرستار ..‌. ولی گفتم خدا مصلحت ندونست بهمون برادر و دایی بده شکر. بعد چند سال مادرم مریض شد فوت کرد بابام زنن گرفت خدا دوتا پسر بهش داد... بعد ازدواج کردیم بچه همه دختر به یه پسر که یه خواهرم داره وبس.منم دوتا دختر دارم به همین راضی بودم پیشگیری میکردم یهو نمیدونم چجوری ناخواسته باردار شدم.... از خدا خواستم اینو بهم پسر بده از ته دل دو رحمت دارم . رفتم آزمایش تعیین جنسیت اینم دختره . بخدا دیگه از خدا دلم گرفته....

مشکل من حل نمیشه ... من تو خونواده ای به دنیا اومدم که مادربزرگم صاحب پسر نشد طلاقش دادن ، مادر ۵ تا ...

عزیزم شاید حکمتی توشه حتما به صلاحه که دختر باشه ایشالا که هرچی خیره

شاید برای بقیه مهم نباشه ولی دیگه حسرت به دلم موند لااقل پسری داشته باشم مگه واسه خدا سخته یه حاجت م ...

برا خدا کاری نداره به این فک کن که آینده تو میبینه میدونه خیر و صلاحت تو چیه و هیچ کارش بی دلیل نیست