2821
2789
عنوان

پسر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 61 پست
اگ ب این چیزا فک کنی ک انقد بچهای بی مادر هسن کی براشون مادری کنه؟ب هرحال چرخه زندگی همینه.یکی باید ...

اره خودم خیلی دلم میسوزه واس این بچه ها میخام ببینم کسی بوده با وجود اینک حس مادرشدن رو تا حالا نداشته با بچه کنار بیاد و بعدا مشکلی پیش نیاد

‌      دُنیایی دارکـ با آدمایی دارکـ تَر🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره سنم اونقد زیاد نیست ولی پدر بچه ادم خیلی خوبیه برا همین دو دلم از اینده میترسم

ادم خيلي خوب؟!

ايشون سابقه جدا شدن داره پس مورد خيلي خوبي نيست براي شما

ضمن اينكه شايد هم اولشه داره ظاهر رو حفظ ميكنه خرش از پل بگذره

يه مرد تنها يه بچه رو سخت ميتونه بزرگ كنه ميخواد زن بگيره راحت باشه ديگه

الان ازدواج كرديد يا ميخواهيد با چنين كيسي ازدواج كنيد؟ اگه ازدواج كرديد كه خوب تمومه و ديگه كاريش ...

ن ازدواج نکردم هنوز واسه همون پرسیدم اخرش چه عواقبی داره حالا همه بچه ها مثل هم نیستن ولی اکثرا چجوری بودن

ميگه موقع عمل نميشه بابا بچه اشه ولش ميكنه؟

نه چون میگه خیلی سختی کشیدم بخاطرش اگه با اینکه بدونه چه بلایی سرمون اومده و بزاره بره دیگ برام مهم نیست

ن ازدواج نکردم هنوز واسه همون پرسیدم اخرش چه عواقبی داره حالا همه بچه ها مثل هم نیستن ولی اکثرا چجور ...

نميشه گفت

يه سيب رو ميندازي پايين هزار تا قل ميخوره معلوم نميكنه

ولي انچه كه كاملا مطمئن ميشه گفت كيس مناسب شما نيست اين اقا

ادم خيلي خوب؟! ايشون سابقه جدا شدن داره پس مورد خيلي خوبي نيست براي شما ضمن اينكه شايد هم اولشه دا ...

همه قضیه رو برام تعریف کرده ک سختی کشیدم و اینا ولی خودشم حق داد که سخته من درکت میکنم و اینا ولی تو دوراهیم

نميشه گفت يه سيب رو ميندازي پايين هزار تا قل ميخوره معلوم نميكنه ولي انچه كه كاملا مطمئن ميشه گفت ...

البته خودمم یه ازدواج ناموفق داشتم ولی خب بچه ندارم

اره خودم خیلی دلم میسوزه واس این بچه ها میخام ببینم کسی بوده با وجود اینک حس مادرشدن رو تا حالا نداش ...

این دوره زمونه وجدان خوب کم پیدا میشه اگ ب خودت اعتماد داری و میخای بخاطر خدا اینکارو کنی حتما انجام بده مطمعن باش خدا کمکت میکنه وبه ارج میرسونتت..

اره من مورد دیدم ی خانم مجرد مادر دوتا بچه شدع خیلی هم بچها دوسش داشتن چون واقعا براشون مادری کرده بود وخودشم حامله نشده بود گفته بود اینا بچهای منم هسن..مادرخودشون هم طلاق گرفته بود وقتی بچها بزرگ شدن فهمبدن مادرشون وجود داره و اینارو گذاشته رفته سراغ مادرشون نرفتن . فقط گاهی همو میدیدن مشکل دگ پیش نیومد

نظر خانواده ات چيه؟ اخه دختر تو خونه بره يه دفعه بالا سر بچه؟ خيلي سخته بري ميفهمي ايشون چه سختي ا ...

نه منم ی ازدواج ناموفق داشتم ولی بچه ندارم

این دوره زمونه وجدان خوب کم پیدا میشه اگ ب خودت اعتماد داری و میخای بخاطر خدا اینکارو کنی حتما انجام ...

ولی بازم خیلی سخته که بعد مامانشونوهم حتی ببینن چون خانمه بچع دار هم نشده

نه منم ی ازدواج ناموفق داشتم ولی بچه ندارم

چون ازدواج ناموفق داشتي پس روش فكر كن

ولي خيلي دل نبند به بچه و خيلي هم مايه نزار و سريع هم خودت بچه دار شو

اون اقا راجع به بچه خودتون باهاس حرف زديد؟

2828
2791
2779
2792