2777
2789
عنوان

برنامه امروزتون چیه؟🌟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 41 پست
با همسر که همه مشکل دارن اصلا دیگه کسی حرفه کسیو نمیفهمه  بهتره زندگی گذارو بگیری

نه مثل ما اینقدر

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
اه خیلی همسایه ارومین نوه‌اش اومده بود شلوغی میکرد اومد دم در زبانی درگیر شدیم😭حالا چه کنم دستامو پ ...

عزیزم چرا اینقدر به خودت استرس وارد میکنی

چرا اینقدر زندگیو سخت میکنی

بلند شو از ناامیدی در بیا

زندگی همینه باید کنار اومد باهاش

به یه ورت بگیر بلند شو به خودت برس

نبینم گریه کنیا

داری افسرده میشیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا اینقدر به خودت استرس وارد میکنی جرا اینقدر زندگیو سخت میکنی بلند شو از ناامیدی در بیا ز ...

شدم وضعم خرابه خیلی به مردن فکر میکنم 

من نمیتونم کنار بیام اصلا 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
اره متاسفانه ولی قول دادم پول داشته باشم پولشون بدم. چه سوالی عزیزم

عزیز من 

همه دارن رایگان میبینن 

من ک اصلا عذاب وجدان ندارم 🤦‍♀️🤧

زیست عظیمی میبینی؟ 

من خواستم حداقل تو سایت یکیو پیدا کنم ک اگه پنل داشته باشم 

ازش بخرم

مثلا یه خورده ارزون بده بخرم

چون تلگرام فیلمارو نمیزارن همه شو😭

آخه الان من میخواستم ج۱۴ عظیمی رو اما نزاشتن گفتن نمیزاریم 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
عزیز من  همه دارن رایگان میبینن  من ک اصلا عذاب وجدان ندارم 🤦‍♀️🤧 زیست عظیمی میبینی؟& ...

۱۴۰۳ میبینی؟

اونو نبین وقتت میره الکی ۱۴۰۲ ببین

مگه چقدر تغییر کرده

من ۴۰۱ میبینم😂

۱۴۰۳ میبینی؟ اونو نبین وقتت میره الکی ۱۴۰۲ ببین مگه چقدر تغییر کرده من ۴۰۱ میبینم😂

خدایا😂😂

آخه عادت دارم

نمیتونم برم ۴۰۲

من ۴۰۳ میبینم 

این طوری خیلی مرتب تره

اما خب مجورم مث تو برم سالای قبل ببینم 🤦‍♀️

میشه دوست شیم؟

درخواست میدم

گاهی مشکل داشتیم از هم کمک بگیریم 

تلگرام دارم دوستایی رو 😁 اما نی نی سایتی کنکوری ندارم 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
سال کنکور تلگرام مضره هااا ولی اوکیه الان میرم درس تو درخواست بده میقبولم

پ فیلمارو ع کجا میبینی ؟

از تلگرام دانلود میکنم همینجوری گفتم مضره که زیاد نری توش😂

منم زیاد نمیرم

فقط برا دانلود فیلم

بعدشم ک یه چند تا سوال و جواب