2777
2789
عنوان

بچه ها ی لحظه نظر بدید 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی در شرایط عادی ، یهو بلند شد چنگال داغ کرد  برد گذاشت رو پای بچه که بازی میکرد؟ واگعی ...

نه خیر سرش میخواست اسفند دود کنه بچه هم بغل گاز بازی می‌کرد چنگال و برد نزدیک بچه گزاشت رو پاش داشت فشار میداد روی پاش 

مواظب رفتارش باش عادی نیس مریض روانیه شوهر من اگه دخترم کلا خونه رو اوار کنه رو سرمون دلش نمیاد این ...

مریض روانیه منم خیلی اذیت میکنه کتکمم میزنه 

منم همینو بهش گفتم  گفتم امکان نداره خواست نبوده باشه بعد میگه هرحور دوست داری فک‌من

سلام پدریامادرش باهاش انجام دادند تو بچگی فرصت تلافی نداشته خواسته تلافی کنه سر بچه اش این ادم عقده ی روحی داره مراقب بچه ات باش با پدرش اصلا اصلا تنهاش نذار حتی دودقیقه

این نشونه ای بود که حواستو بیشتر جمع کنی

دیگه هم بچه نیار

نه خیر سرش میخواست اسفند دود کنه بچه هم بغل گاز بازی می‌کرد چنگال و برد نزدیک بچه گزاشت رو پاش داشت ...

همیشه از اینکارا میکنه؟

با همین یکبار جنون گرفته؟

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

همیشه از اینکارا میکنه؟ با همین یکبار جنون گرفته؟

نه با من که خیلی دعوا داره کتکم میزنه تا الان وقتی بچه ها اذیت می‌کردن داد میزد سرشون یا ی سیلی الان بدون اینکه بچه گناهی داشته باشه چنگال داغ گزاشت رو پاش