2777
2789
عنوان

دلم پره

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 26 پست
بگو

من شکمو احترام نمی دونم بقول داییم هر چیزی بریزی داخل شکم گلایه نمی کنه 

دوستت داره وبا راحته که همچین حرفی زده 

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 دل تنگو باید چکارش کرد

خو نرو مگ کسی واسه شکم میره خونه کسی اولش .دومش خونه خودش هر جور بخواد پذیرایی میکنه .سومشم خانواده شوهر بدبختن اگر تشت طلام به عروس بدن باز طلبکار اینو تو اکثریت دیدم.شما نرو اینقد حساسی تا غمت نگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو نرو مگ کسی واسه شکم میره خونه کسی اولش .دومش خونه خودش هر جور بخواد پذیرایی میکنه .سومشم خانواده ...

اصلا ربطی نداره اگ بحث راحتیه باید از همه نظر راحت باشیم نه فقط خوراک اونم منی ک دیر دیر میرم اتفاقا من اصلا اهل شکم نیستم بحث شکم اینجا مطرح نیس بحث اینه ک راحتی باید از همه نظر باشه 

من شکمو احترام نمی دونم بقول داییم هر چیزی بریزی داخل شکم گلایه نمی کنه  دوستت داره وبا راحته ...

نه دیگ نون پنیر والا من جلو دوستم ک خیلی باهاش راحتم نون پنیر نذاشتم تا بحال 

اصلا ربطی نداره اگ بحث راحتیه باید از همه نظر راحت باشیم نه فقط خوراک اونم منی ک دیر دیر میرم اتفاقا ...

اگه اذیتی این بار که گفت نون و پنیر میخوریم با خنده و شوخی بگو من نون پنیر و سیب زمینی تخم مرخ دوست ندارم

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
پس نرو خونش.شما فقط داری نظر خودتو میگی اصلانم نظر بقیه نمیخای روت تاثیر دلشت باش پس بیخیال رک بگو غ ...

نه غذای آنچنانی بزارن نه میان وعده مثل نون پنیر اتفاقا ب نظرم شما قبول نمیکنید ک راحتی یعنی بچم و من اونجا راحت باشیم نه اینکه فقط ایشون راحت باشن

اگ باهام صمیمی بود شاید بهم برنمیخورد

بخدا شکم برخوردن نداره من میرم خونه مادرشوهرم بعضی اوقات کو کو سیب زمینی درست میکنه حتی ماست خیار خالی میخورم کنارشون کیفم میکنم انقد مادرشوهرمم دوست دارم اندازه مامان خودم نمیگم من خوبم خدایی نکرده شما بدی نه حرفم اینه ماهم هردفعه برامون کباب درست نمیکنن دور از جون شما مردشور شکم آدمو ببره شکم هر چی بریزی توش پر میشه حیف اعصاب آدم نیست برا این چیزا خورد شه 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
بخدا شکم برخوردن نداره من میرم خونه مادرشوهرم بعضی اوقات کو کو سیب زمینی درست میکنه حتی ماست خیار خا ...

اره اعصاب ک مهمه ولی دوستم شما میگی کنارش کیف میکنی و دوسش داری آدم وقتی قلبش کسی رو بخواد همه چیشو میتونه قبول کنه