2777
2789
چند سالتونه؟ 

خودم۲۴😁🤝

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدانکنه، نه حس میکنم واقعا تغییر کرد... اصلا محبت بلد نیست، بی عرضس... و خیلی حرفا که دل پری دارم اگ ...

منم همه اینارو گذروندم ولی الان ک ۸ ماه اینا گذشته خیلییی بهتر شده 

روش خیلییی کار کن 

خودم۲۴😁🤝

عه،پس شماهم حتما 20 سال اینا ازدواج کردین... 

ولی خب بنظر من به سن و سال نیست، به عقل و درک و تجربس حرف زدن هرکسی، من واقعا با اینکه 20 سالمه ولی بزرگتر از سنم میفهمم و درک میکنم چون واقعا زندگی آسونی نداشتم 

منم همه اینارو گذروندم ولی الان ک ۸ ماه اینا گذشته خیلییی بهتر شده  روش خیلییی کار کن

فایده نداره خواهر من... ذاتش اینه انگار... شما شاید ندونی ولی واقعاً هر روشی که بگی روش امتحان کردم هر روشی... واقعا دیگه کم آوردم... 

فایده نداره خواهر من... ذاتش اینه انگار... شما شاید ندونی ولی واقعاً هر روشی که بگی روش امتحان کردم ...

توکلت ب خدا باشع 

ب خوبی های بیشتر نگاه کنه 

هیچکدوم از ما کامل نیستیم 

با زبون محبت و خوش بیشتر باهاش حرف بزن 

من از اون مرد عصبی تخس دعوایی تبدیلش کردم ب یه مورچه

روز اول آشنایی ک رفتیم برا آزمایش مشاوره برگشت گفت مشخصه چقد عصبیه واقعا میخای با این آدم زندگی کنی 

عه،پس شماهم حتما 20 سال اینا ازدواج کردین...  ولی خب بنظر من به سن و سال نیست، به عقل و درک و ...

آره درسته

امیدوارم بهترین تصمیممو بگیری

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
توکلت ب خدا باشع  ب خوبی های بیشتر نگاه کنه  هیچکدوم از ما کامل نیستیم  با زبون مح ...

بنظر شما چیکار کنم‌؟ شما روشی دارین که بتونین به منم بگین؟ واقعا نه تنها عصبی بودنش... خیلی اخلاقیاتش رو مخمه 😔

بنظر شما چیکار کنم‌؟ شما روشی دارین که بتونین به منم بگین؟ واقعا نه تنها عصبی بودنش... خیلی اخلاقیات ...

من محل ندادم گاهی 

ک حس نکنه چون قدرت داد کشیدن داره منم میترسم🫤 کلا محل ندادن بهترین گزینس تو این شرایط.

گاهی انقدر براش خوب بودم و ناز کشیدم مثل دختر بچه های ۱۴ ساله دیدمش ک نیاز ب توجه و محبت داره،.

تو هرلحظه بهش اخترام گذاشتم 

توی جمع انقدرررر میبردمش بالا 

مدااام تکرار می‌کردم ک چقدر خوشتیپی چ هیکل ایده الی چ دستای مردونع ای..

خوبی هاشو مدام یادآوری میکردم.

براش میرقصیدم و احساسیش میکردم..

ووووو ک بخام بنویسم چند صفحه میشه