2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم شبکه چ ساعتی نشون میده

نمیدونم دقت نکردم کدوم شبکه بود

ماهواره دیشب گذاشته بودش

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....
وای چ تلخ بود مرگ اردلان😔

آره دقیقا...

خیلی تلخ بود😔

اون لحظه ای که همشون بعد بهوش اومدن یهو اردلانو یاد کردن و تند تند صداش میزدن😔

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....
خیلی حالم بد شد چ لحظه ای انگار تو برزخ بودن 

آره شوکه کننده بود واقعا 

فقط سکانس تمرین دادن رضا کیانیان ب دختر پسرا برا ساختن تیم حرفه ای واس گرفتن انتقام قتل. سینه خیز رفتن از زیر سیم خاردار!

بالا رفتن از بافت طناب کنفی! بارفیکس! مشت زدن ب کیسه دویدن ر پله ها! یکی دو هفته ورزش  کرده باشه متوجه میشه چقدر سکانس چرتی بود.حداقل رضا کیانیان و بعنوان سردسته و استادشون چند جلسه میبردن باشگاه مشت زدن به کیسه رو میدید یاد میگرفت.

وقتی نمیتونید مگه مجبورید به تقلید از فیلما خارجی این داستانارو بسازید.

فقط سکانس تمرین دادن رضا کیانیان ب دختر پسرا برا ساختن تیم حرفه ای واس گرفتن انتقام قتل. سینه خیز رف ...

فقط قسمت اولش خوب بود 

فقط سکانس تمرین دادن رضا کیانیان ب دختر پسرا برا ساختن تیم حرفه ای واس گرفتن انتقام قتل. سینه خیز رف ...

دقیقا همین سکانس باعث شد سریالش رو دیگه نبینم. خیلی مسخره س که یکی مثل کیانیان به یه عده بچه سوسول آموزش میده که برن به یه باند مواد مخدر که همه ادمای خطرناکی ان حمله کنن!

دقیقا همین سکانس باعث شد سریالش رو دیگه نبینم. خیلی مسخره س که یکی مثل کیانیان به یه عده بچه سوسول آ ...

سلام.

من اولین و دومین قسمت سریالو دیشب دیدم تو دومی تقریبا حالم بد شد... یهو به چند جوون خوب انگ فساد فی الارض زدن و تقاضای اعدامشونو کردن!!!! یاد بچه های بی گناه پارسال افتادم حالم دگرگون شد بچه هایی که بی گناه به خاطر یه مشت شیاد اختلاس گر حرومی کشته  و اعدام شدن