2777
2789
حداقل در ظاهر خوبه مال من که حفظ ظاهر هم نمیکنه

میدونید آدم باید هم ظاهرش هم باطنش خوب باشه 

برو‌خدات رو شکر کن که همینه که رفتار میکنه که بعدا یه کاریم بکنه آدم میگه که اره دیگه این این دا

ولی امان از ادمای دو رو 

که تو روت یه جورن و پشتت جور دیگه 

خدا ازشون نگذره 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب ندیدیم همدیگر و از اول بدون حضور اون عقد کردیم بعد چهار سال هنوز ندیدمش اونم منو ندیده حتی عکسمم ...

مگ میشه اخه

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
فقط وقتی دعوت کنن میرید

آره..اینجوری حس میکنم حرمتا بیشتر حفظ میشه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
منم فقط وقتی دعوت میکنه میرم ولی زورش میاد حتی سلام کنه 

بعضیا اخلاق ندارن آدم میمونه باهاشون چجوری تا کنه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...