2777
2789
عنوان

کیکهای marzi جون😄😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 198 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الههنه
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
ای وای پریسا عفونت دیگه برای چی؟؟؟؟؟مگه رعایت نمیکنی؟
خیلی مراقب باش هیچی قد عفونت خطرناک نیست تا میتونی دلستر و کلا مایعات بخور که دفع زیاد داشته باشی همیشه سعی کن ادرارت رنگ معذرت میخوام آب باشه یعنی در این حد رقیق

.Pain🔥you made me a believer

چرامرضی مگه چی کردی
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
هیچی تینا انقدر عکس آشپزیای خوشمزه اش رو گذاشته که براش گزارش زدن، من که میگم به علت نقض حقوق بشر ازش شکایت کردم
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
مونا
مرضی با این که ادرارم رنگش تیره هم نبود ولی یه شب ساعت دو شب دستشوییم گرفت خودمو نگه داشتم نرفتم تا صبح بعد صبح کلیه درد شدید بودم فهمیدم عفونت ادراری گرفتم.الان خداروشکر خوبم تا یه ذره جیش میگیرم بدو بدو میرم دستشویی از ترس
.....