2777
2789
عنوان

مشهدی کسی هست غذای حرم بخواد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 70 پست
اوکی من میترسم احتمالا عصر برم تا فیش غذا رو نگیرم خیالم راحت نمیشه😅

خب نمیدن عزیزم میگن همون روز حالا میخوای بری برو خبرش ب من بده من دوبار رفتم همینجوری بود......اخه عزیزم بعصیا مسافرن و شهرستان  قرار باشه هر کی دوروز جلوتر برن ک وقت ندارن بعضیام دیگ مشهد نیستن ک برن......البته شما خودت صلاح میدونی من فقط راهنمایی کردم.....فقط یادت موند ب منم بیا بگو چیشد و کی رفتی

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
خب نمیدن عزیزم میگن همون روز حالا میخوای بری برو خبرش ب من بده من دوبار رفتم همینجوری بود......اخه ع ...

آره خب منم خودم مسافرم پنجشنبه هم روز آخره که هستیم واسه همینه میرم که حرم میپرسم حالا مطمعا بشم

زندگی کوتاه است به فاصله پلک بهم زدن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان خودم نسیم رضوان دانلود کردم 

خانومی نا من کد ملی هاتون رو وارد نکنم نمی تونید پنجشنبه برید برای ناهار اگر نمی خواید بگید شاید کسی دیگه خواست.

خانومی نا من کد ملی هاتون رو وارد نکنم نمی تونید پنجشنبه برید برای ناهار اگر نمی خواید بگید شاید کسی ...

عزیزمن نمیخام تودم وارد میشم مرسی

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 
خانمی رفتی گرفتی غذای حرم چطور بود کی رفتی دعوتنامه گرفتی ؟

آره گرفتم خورشت کرفس بود خیلی خوب بود با ماست و نون همراهش بود همون روزش رفتم بهم دادن.

آره گرفتم خورشت کرفس بود خیلی خوب بود با ماست و نون همراهش بود همون روزش رفتم بهم دادن.

نوش جان رفتی تو مهمان سرا یا بیرون بر ؟من ۳ تا کدملی نوشتم میشه چهار نفر بریم تو مهمان سرا بشینیم ؟برا سه شنبه است ناهار میشه ساعت یک بریم همون نعیم رضوان دعوتنامه بگیریم بعدبریم تو مهمان سرا ؟

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم...