2777
2789
عنوان

فوت خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 36 پست
کاش مصیب خواهرشوهر من و بچه هاش میشد 

چقدر زشته این نفرین هر کسی که باشه مقابلتون واقعا دلتون سنگه قدیمی ها گفتن نفرین دوسر داره....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر قلب سیاهی داری 

بعضی ها یک چیزهایی که اینجا مینویسن میگم پس رفتاری که میشه باهاشون حاصل کارهای خودشونه نباید بگن چرا مادرشوهر خواهرشوهرم اینجوریه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نفرین نکن اینجوری نفرین خدایی نکرده برمیگرده به خود آدم منم دلم خون از خانواده شوهرم دارم‌ افسردگی میگیرم ولی همیشه گفتم خدایا سپردم دست خودت الهی خودت ی جوری تقاص دل شکسته من و ازشون بگیری ک دل من آروم بشه یا وقتی ک خیلی عصبیم میگم الهی خدا لعنتشون کنه خیر نبینن ولی مرگ کسی و نخواه

خدانکنه، دلخوری شما دلیل نمیشه خدا زندگی یه خانواده را بپاشه و حق زندگی را ازشون بگیره، توبه کن عزیزم ..اینطوری روز ب روز قلبت سیاهتر میشه و خداهم باهات لج میکنه اونوقت هی میگی نمیدونم چرا اونا ک بهم بدی کردن خوشبخت تر میشن ومن هرروز بدبخت تر...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شاید چون اینقد اذیت شدیم لایق ایم نفرینن از کجا میدونی عزیزم

بسپر به خدا اینقدر قشنگ جواب میده فقط صبر داشته باش ولی نفرین نکن حتی به حق هم گاهی آدمو درگیر میکنه ‌‌‌

اینم بگم الان فقط یه خواهر شوهر دیگه دارم و همسرم هم تک پسر هست و پدر شوهرم دوست داره همیشه پیششون باشیم با اینکه الان حق داره میدونم ولی خوب خیلی تو زندگیمون دخالت میکنه شما بورین چیکار میکردین؟

شرایط وحشتناکیه . چطور ممکنه بعد از سه چهار ماه برای انسان عادی بشه که خواهر جوونش با هر دو بچه اش فوت شدن. 

خصوصاً مرگهای ناگهانی تاثیر مخرّبش برای بازمانده های درجه ی یک هزاران برابر وحشتناک تره. تا اینکه پیش بینی مرگ کسی رو بتونن بکنن و بعد طرف فوت بشه.

راستش هیچ کاری نمیشه کرد متاسفانه. این مصیبت ناگهانی یک فاجعه اس که فقط مرور زمان میتونه کمی مرهم بذاره روی این درد.... من برای مادرشوهرت واقعاً متاسفم که چنین فاجعه ای توی زندگیش اتفاق افتاد . خدا برای هیچ مادری نیاره ... 

باید دوره ی شوک ، و انکار و سوگواریشونو بگذرونن. و اطرافیان فقط با درک حس و حالشون با گذاشتن خودشون به جای اونها میتونن همدلی و همدردی داشته باشن و بپذیرن که این خانواده ی مصیبت دیده نیاز به زمان دارن تا به خودشون بیان..

خدایا قسم به عزت و جلالت رنج و غم و مصیبت رو چه از آسمانت چه از زمین، چه از جن و چه از انس ،  از ما و بچه های ما دور بفرما، آمین

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
اینم بگم الان فقط یه خواهر شوهر دیگه دارم و همسرم هم تک پسر هست و پدر شوهرم دوست داره همیشه پیششون ب ...

عزیزم یکم صبوری به خرج بده ولی یواش یواش کمک کن همسرت به زندگی عادیش برگرده 

کاربر خیلی قدیمی هستم ...