2777
2789
عنوان

گوشیمو دزدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 26 پست
گوشی جدید گرفتم هرچی تایپ میکنم باید یه نگا بندازم ببینم درسته یا نه این صحفه کلید هرچی دلش میخواد م ...

باید بری داخل تنظیمات کیبوردش درستش کنی 

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیدا نمیشه من گوشی بابامو زدن تو ماشین داشت صحبت میکرد با گوشیش موتوری تو ترافیک ازش میزنه یه ماه دن ...

الهی خدا لعنتشون کنه الهی همچین داغی رو دلشون بزاره خدا اوت سرش تا پیدا...منم گوشیمو به زور یه بی شرف گرفت که الان هر مردی تو خیابون میبینم قفل میکنم از همه مردا میترسم تنها تا سر خیابون نمیرم

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
پیدا میشه ،مال حلال برمیگرده

گوشوار بچه ی ابجیم گم شد پیدا نشد حلال حلالم بود هدیه ی مادرم بود به بچه اش که همشم ذره ذره با دست رنج خودش جمع کرده بود  با یه بدبختی  خریده بود براش..

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

اسی سعیتو کن پیداش کنی ولی امیدوار نباش 

گوشوار بچه ی ابجیم گم شد پیدا نشد حلال حلالم بود هدیه ی مادرم بود به بچه اش که همشم ذره ذره با دست ر ...

انشالله پیدا بشه خدا خیروش نده اینجوری دزدی میکنن انشالله داغ بد تر رو سروشن بیاد

انشالله پیدا بشه خدا خیروش نده اینجوری دزدی میکنن انشالله داغ بد تر رو سروشن بیاد

کسی ندزدیده از گوشش افتاده هرچی میگردن نمیبینن

اسم چیزی که گمشده روی کاغذ بنویس بزار روی ایه ۸۱سوره توبه به نیت پیدا شدنش انشالله جواب بده 

گوشی اندرویدی دخترم رو تو اموزشگاه برداشتند و بردن  حدود ده سال پیش

رفتیم کلانتری جعبه و فاکتورش هم بردیم برامون نامه زد مخابرات 

ماه بعد از مخابرات اس ام اس اومد که گوشیو روشن کردن و برای جواب نامه کلانتری بیایید

شوهرم  رفت  ادرس دقیق خونه رو که گوشی روشن داخلش بود رو بهش دادن و گفتن حتما بریم دم کلانتری مامور ببریم

ولی ما خودمون رفتیم  کاغذ مخابرات رو نشون دادیم پدرش نمیدونست بچه اش  گوشی رو دزدیده 

رفت خونه اش و  اورد دم در خونه اش بهمون داد

و فرداش از ترس پول گوشی نو  رو   خودش اورده بود محل کار داد    ما نخواستیم ولی اون اصرار کرد فقط به کسی نگیم

وقتی اومدیم خونه دخترم گوشیو  گرفت گفت همه عکس هام  پاک شده و تازه ما فهمیدیم باید شکایت میکردیم بچه اش میرفت زندان واقعا ادب میشد

نه متاسفانه

همه گفتن پیدا نمیش منم روزی ک گوشیم زدن تو شهریور امسال اومدم اینجا همه ناامیدم کردن ولی ب طور غیر ممکن دزد گوشیمو گرفتن خواستم بگم ناامید نشو عزیرم مال حلال برمیگرده