2777
2789
عنوان

تکون خوردن زیاد جنین طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 25 پست
اوایل اره منم یجوری بودم اما بعد حسم خوب شد بارداری خوبه کاش این زایمان رو نداشت😑خوشبحال مرد ها هرچ ...

اره والا یه قطره تحویل میدن یه بچه تحویل میگیرن ما چیییی😭

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره والا یه قطره تحویل میدن یه بچه تحویل میگیرن ما چیییی😭

عزیزم شما که نی نی اولت دختره دومی پسر رژیم گرفتی واسه دومی؟من خیلی دلم میخواد یه دختر یه پسر داشته باشم

عزیزم شما که نی نی اولت دختره دومی پسر رژیم گرفتی واسه دومی؟من خیلی دلم میخواد یه دختر یه پسر داشته ...

نه قربونت خواست خدا بود

انشالله خدا برای شمام جوری کنه که دلتون شاد بشه و صحیح و سلامت بیاد بغلتون

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نه قربونت خواست خدا بود انشالله خدا برای شمام جوری کنه که دلتون شاد بشه و صحیح و سلامت بیاد بغلتون

خیلی خدادوست داره عزیزم 

من حتی به آی وی اف فک میکنم چون دوتا بچه بیشتر نمیخوام

خیلی خدادوست داره عزیزم  من حتی به آی وی اف فک میکنم چون دوتا بچه بیشتر نمیخوام

قربونت برم 

هیچوقت تو کارش دست نبر یکی اینجا میگفت شوهرم خیلی اصرار داشت رو جنسیت بچم ۷۵تومن هزینه آی وی اف کردیم انقد تخمک کشیدن ازم انقد جنین تشکیل شد بهم زنگ زدن گفتن جنینا همشون از بین رفته برای خودش فرق نداشت شوهرش اصرار داشت شمام به حکمت خودش توکل کن مطمئن باش برات چیزی جز خیر نمیخواد

قربونت برم  هیچوقت تو کارش دست نبر یکی اینجا میگفت شوهرم خیلی اصرار داشت رو جنسیت بچم ۷۵تومن ه ...

بله عزیزم درس میگین حق باشماست ایشالله خدا برای منم بهترین هارو میخواد 

بله عزیزم درس میگین حق باشماست ایشالله خدا برای منم بهترین هارو میخواد 

الهی آمین😊

نه هنوز یه ماه مونده منم خیلیییی ترس دارم از هر دوتاش نمیدونمم کدوم بهتره یکی میگه سز خوبه یکی میگه ...

نترس خدابزرگه ولی فک کنم طبیعی بهتر باشه اگه بتونی تحمل کنی