2777
2789
عنوان

نمیدونید کدوم بانک وام ۱۵۰ الی ۲۰۰ تومن میده

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 30 پست
ممنحرفم رو امتیاز گرفتن بود چون اعبار رو بانک مرکزی صادر میکنه اونم رو امتیاز حساب هر شخص

اعتبار ربطی ب امتیاز نداره

اول باید اعتبار سنجی بشن بعد بر اساس اون امتیاز بخرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانک مهر ایران ۲۰۰ بزاری ۲۰۰ میده مثلا ۵۰ بزارم دوماه بمونه ۵۰ میده ؟

۱۰۰ میده

۵۰ تومن خودتو تا زمان تسویه میخوابونه

یعنی شما در واقع ۵۰ تومن وام میگیری ولی قسط ۱۰۰ تومن رو میدی

درخواست دوستی ممنوع...

کسی که تازه حساب باز میکنه اعتبارش چقدره و چقدر وام میتونه بگیره؟

اعتبار بر اساس حقوق و ایناس ک همین مشخص میکنه چقدر میتونه وام بگیر به ازای همون باید امتیاز بخره

حالا یه دستور کلمپه ام به من بده🤐

مرررسی  خودمم بلد نیستم کرمونی هم نیستم فقط عاشق کلمپه ام😬🥰

:
#کلمپه #عمه_بانو:

آرد ۲۵۰ گرم
روغن لادن طلایی جامد  ۱۲۵ گرم  ( من خودم با روغن صاف ترکیب میکنم هم کیفیت بالا می‌ره هم مزش بهتر میشه)
شیر یا آب  به میزان
زعفران به میزان
کمی نمک یک پنس
زرده ی تخمرغ یک عدد
پودر قند ۲/۵  ق غ
ماست  دو ق غ به دما محیط رسیده دلبخواهی
هل برا خوش طعم کردن خمیر به میزان لازم

ارد را الک می‌کنیم روغن جامد اضافه با دست مخلوط میکنیم ونمک
و اگه کلمپه زعفرانی خواستیم
زعفرون  اضافه و زرده تخمرغ اضافه وپودر قند  مخلوط
حالا دو ق اب به ماست اضافه و مخلوط  بعد شیر یا آب  را هر کدوم را که داشتیم کم کم اضافه  تا خمیر لطیفی به دست بیا یک دفعه اب اضافه  نشه خمیر شل میشه بعد استراحت میدیم . آب تا جایی اضافه که خمیر به دست نچسبه و از ظرف جدا بشه بعد یک ساعت استراحت میدیم تو دمای اشپزخانه
بعد مواد میانی دویست  گرم خرما را با پنجاه گرم گردو و ادویه میخک دارچین زنجبیل هل چرخ میکنیم  یا میتونید خرما رو با ۲۵ گرم کره یا روغن و کمی آب پخته و با پشت قاشق له کنید و ادویه ها رو اضافه .و گلوله های کوچیکی درست کنید
یک گلوله از خمیر را برداشته از مواد میانی گذاشته روی هم میاوریم گلوله میکنیم کنار میگذاریم وقتی همه را درست کردیم مهر میزنیم بعد در دمای ۱۷۵ درجه فر را  ۱۰ دقیقه قبل روشن میکنیم  تا خوب گرم بشه . بعد سینی را داخل فر  قرار میدیم پر حدی که ته کلمپه کمی تغییر رنگ بده امادس
باید زیر کلمپه کمی طلایی بشه

نکتش : خمیر  آماده  را زیاد ورز ندیم آب  یا شیر که اضافه  میکنیم زیاد نباشه کلمپه خشک میشه

خواهش عزیزم

سلام دوست عزیز

ممنون میشم راهنماییم کنید درمورد وام بانک رسالت 

من یه سری چیزا تو نت خوندم ولی درست وحسابی نفهمیدم چطوریه

میشه بیشتر توضیح بدین؟

شوهر من فرهنگی هستن و نیاز داریم به یه وام هرچه بیشتر بهتر .. توی نت خوندم سقفش 300 هست

باید چه کار کنیم میشه بیشتر توضیح بدین؟ممنونم

سلام دوست عزیز ممنون میشم راهنماییم کنید درمورد وام بانک رسالت  من یه سری چیزا تو نت خوندم ول ...

عزیزم از کافی نت سوال کنید 

باید حساب باز کنید 

اعتبار سنجی کنید

بعد بر اساس اعتباری ک خودش مشخص میکنخ میتونید وام بگیرین همون مقدارامتیاز بخرین و وام بردارین