2777
2789
عنوان

کار در فروشگاه های زنجیره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 4802 بازدید | 32 پست
واقعا؟ البته نوشته بود جمعه ها هم هست

آره همیشه هست

اگر اجباری ندارید نرید

کارای بهتری هست که بیگاری هم نکشن ازتون و حس بهتری داشته باشید

مثه ویتر توو کافه یا باریستا

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
آره همیشه هست اگر اجباری ندارید نرید کارای بهتری هست که بیگاری هم نکشن ازتون و حس بهتری داشته باشی ...

از هر کی پرسیدم نظر خوبی ندارن 

میگن بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی و اضافه کاری همش سرابه . یه جوری کار میکشن که خدایی نکرده آدم ممکنه مریضی جسمی بگیره

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هر کی پرسیدم نظر خوبی ندارن  میگن بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی و اضافه کاری همش سرابه . ...

صد در صد که هر چیم پاداش بدن بازم ارزش نداره

من دیسک شدید کمر داشتم روزای آخر که میخواستم بیام بیرون دیگه کمرم نابود بود وقتی رفتم دکتر تا ۳ماه استراحت مطلق بهم داد آهان اینم بگم ما مرخصی نداشتیم اصلا حتی روزای تعطیل 

کلا همه روزه باید می‌رفتیم سره کار 

صد در صد که هر چیم پاداش بدن بازم ارزش نداره من دیسک شدید کمر داشتم روزای آخر که میخواستم بیام بیرو ...

نوشته بود هفته ای یک روز آف . آخه آدم آف باشه همه زحمت ها میوفته گردن بقیه . یه روزای دیگه هم یه کس دیگه آف میشه اون وقت همه زحمت ها میریزه سرِ خودمون . چک یا سفته یا تعهد ازتون نگرفتن؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

عزیزم اگه تهرانی برو انبار دی جی کالا اونجا شرایطش بهتره

اونجا هم شنیدم کارش زیاده

شما اطلاعات دارید راجع به دی جی کالا؟

نه ندارم فقط اگهیش رو تو دیوار دیدم از شرایطی که الان گفتید بهتره

ممنون که گفتین مهربونم

از هر کی پرسیدم نظر خوبی ندارن  میگن بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی و اضافه کاری همش سرابه . ...

کاملا درسته

برای همین گفتم برده داریه

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
لیسانس داری؟ چندسالته؟ واقعا هیچ شغلی بهتراز معلمی نیسن خدایی

من ۳۰ سالمه . آخه میگن حقوقشون خیلی کمه