2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 49 پست
چطوریه ؟؟؟؟

نون باگت رو باز می‌کنی کف ساندویچ‌ساز می‌ذاری، روی حالت گریلش، روش سس و مرغ ریزریز و قارچ و سیب‌زمینی و هرچیزی که می‌شه توی پیتزا و اینا ریخت بریز، روش پنیر بریز روش یه نون باگت باز شده‌ی دیگه می‌ذاری و در ساندویچ‌ساز را می‌بندی

💙صدا کن مرا... 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نوش جان دستور مرغ ترش میگی

سبزی محلی مازندرانی رو داره اونم معطر همه جا نیست ،،،،با مرغ درست میشه و روی اون روغن اردک یا روغن گردو میریزیم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

نوش جونتون اتفاقا خواستم درست کنم ولی پیاز فقط یه دونه دارم 

ممنون، با یدونه هم میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

عدس پلو داریم از ظهر

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
نون باگت رو باز می‌کنی کف ساندویچ‌ساز می‌ذاری، روی حالت گریلش، روش سس و مرغ ریزریز و قارچ و سیب‌زمین ...

عععععععععع 😍😍😍 یادم باشه حتما درس کنم ... ساندویچ سازمم داره خاک میخوره ... مررسی گل

خوشمزه میشه؟ برا چهار نفر

بله چون پیاز بیشتر برای گرفتن بوی گوشته اگر پیازتون درشته همون یدونه خوبه البته من خودم دوتا زدم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)